Британската група Depeche Mode с клип, сниман в България (Видео)

Клипът е сниман край яз. "Студена" Кадър: Ютуб/Depeche Mode

Легендарната британска група Depeche Mode публикува клип, който е сниман в България и в който участват български актьори. Видеото е към песента Wagging Tongue, която е част от новия албум на бандата Memento Mori.

Клипът е сниман край яз. "Студена" и в голяма част от сцените участват български актьори. Едно от открояващите се лица е това на Татяна Йолинска, която завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Ивайло Христов през 2021 г.

Тя разказа, че нейното участие във видеото се е случило съвсем случайно. Снимачният екип я е харесал и се е свързал с нея чрез кастинг агенция. Снимали са край язовира, докато все още е било много студено и е валяло дъжд. Членовете на групата не са били в България по това време, но Татяна Йолинска коментира, че всички от екипа са се държали чудесно, пише "Дневник". 

Memento Mori е 15-ият студиен албум на Depeche Mode, който излезе през март тази година. В момента бандата е на световно турне, което ще приключи през декември в Лос Анджелис (САЩ).

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене