Охранител на Бил Клинтън се спречкал с персонала на хотел в София, върнали го в САЩ

Бил Клинтън по време на посещението си в София

Служител на тайните служби на САЩ, изпратен да охранява Бил Клинтън по време на посещението му в София, се скарал с персонала на хотела и е бил върнат в Щатите. 

Това се е случило по време на посещението на бившия американски президент в България този месец, пише abcnews. 

Инцидентът е станал на 10 май. Пререканието е възникнало между един от охранителите и служител на хотела. Според говорителя на тайните служби кавгата е била извън работно време. Друг от охранителите, пратен да пази бившия американски президент, който е бил свидетел на инцидента, също е бил върнат обратно в родината си. Не е ясна причината за възникване на спора, но той се разиграл преди Клинтън да пристигне в София.

Заради случката е започнато вътрешно разследване на служителите. Оттам заявяват, че имат "изключително строги правила за поведение на служителите" и ако бъде установено нарушение, те ще бъдат санкционирани. 

"Всички служители, замесени в този инцидент, са пуснати в административен отпуск, а достъпът до обекти, съоръжения и компютърни системи на тайните служби е преустановен, докато излязат резултатите от разследването", заяви говорителят на тайните служби в Щатите. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене