Световни звезди скърбят за великата Тина Търнър

Тина Търнър на закриването на турнето си в Калифорния през 2000 г.

Знаменитости по цял свят споделят мъката си по загубата на Кралицата на рокендрола Тина Търнър. Тя почина на 83 години след дълго боледуване в дома си в Швейцария. 

Звезди от ранга на певицата Алиша Кийс, певецът Браян Адамс, актрисата Сара Джесика Паркър, актрисата Вайола Дейвис споделиха в профилите си в социалните мрежи редове, посветени на Тина.

"Каква жена, какъв живот, какъв воин", пише Алиша Кийс с дълбока почит към Търнър. "В деня, в който Ви срещнах, г-жо Търнър, не можех да повярвам, че стоя в присъствието на вашето величие! Песните, които изпяхте, ни дадоха кураж да излезем и да бъдем пълноценни. Вие сте невероятна сила като жена и изпълнител!", споделя още за нея изпълнителката. 

"Благодаря ти, че беше вдъхновение за милиони хора по цял свят. Че говореше искрено и твоят глас беше подарък за нас! Това е единствената любов и това е всичко", отбеляза певецът Браян Адамс. 

"Просто най-добрата. Почивайте в мир, г-жо Търнър. Обичах Ви и Ви обичам", сподели в профила си Сара Джесика Паркър. 

"Емблематична. Красива. Брилянтна. Боец. Ти беше моето детство. Господ си прибра един ангел днес - кралица Тина Търнър", написа актрисата Вайола Дейвис. 

В своя профил в туитър от НАСА споделиха кадър на безброй звезди с надпис, посветен на Кралицата на рокендрола: "Просто най-добрата. Музикалната легенда Тина Търнър блестеше на сцената и бе в сърцата на милиони. Това, което оставя след себе си, винаги ще грее сред звездите". 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене