Българският Роналдо става планина от мускули, тежи 102 кила

102 кила тежи Дани Златков, иска да качи още десет

Българският Роналдо надмина португалския!

Нашият двойник на Кристиано се превръща в планина от мускули и въпреки, че футболистът на "Ал Насър" също се поти във фитнеса, разликата е в полза на родното ни момче Даниел Златков. Дани публикува снимка, на която изглежда напълно готов за титла в културизма. Златков подчертава, че натрупаната мускулна маса е напълно натурална и не използва химия, за да придобие впечатляващата си визия. Даниел тежи 102 кг и започва подготовка за покачване на нови десетина килограма.

Златков не се притеснява да приема нови и различни предизвикателства в живота.

Дани игра футбол на добро ниво в редица български отбори, а и в чужбина, но през 2017 г. реши да се насочи към бойните спортове. Златков обяви решението си с видео в социалните мрежи и обясни, че му е "писнало от женчовци, поради което ще се насочи към ММА боевете".

Дани Златков е същинска канара
Дани Златков е същинска канара

"Това, с което съм се захванал, означава, че трябва загърбя футболната кариера - коментира тогава БГ Роналдо. - Вече не усещах тръпката от играта и ми тежеше. Имам нужда от нещо ново. Ще се опитам да направя страхотна кариера в ММА. Не съм от хората, които се провалят и ще гоня целите си."

Дани Златков се забърка в проблеми с полицията и беше задържан в Благоевград след бой в дискотека през 2018 г. Спортистът беше обвинен, че е нанесъл жесток бой на Оливър Златков. Обяснението на Даниел беше, че е бранил честта на жена си. "Излизайки от дискотеката със съпругата ми и наша приятелка, видях няколко момчета, които явно ни чакаха отпред. Първо Оливър ми каза, че винаги бил мечтал да се бие с мен. Аз му отказах. Тогава той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям. Тогава го ударих", призна Даниел Златков пред медиите.

Кристиано Роналдо също тренира, но е далеч от българския си двойник
Кристиано Роналдо също тренира, но е далеч от българския си двойник

След тази история БГ Роналдо улегна и дори се включи в политиката като част от листата НФСБ за местните избори през 2019 г. Във визитката, с която е представен пред избирателите, за Златков пише, че е публична личност и телевизионен любимец. Участвал в редица риалити предавания като "ВИП брадър", "Черешката на тортата", "Смени жената". Сега изглежда, че Дани Златков може да погледне към подиумите на културизма. А защо не и да поднесе поредна изненада?

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене