Фетишите - от силиконови чорапки до душене

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс.

Аналните изпълнения и тройките също са популярни фантазии

“Ризата на пода” е новата рубрика на “24 часа” за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка “Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти”, в нея се обръща внимание на мъжката гледна точка.

Обществото става все по-отворено на тема секс, а с това и фетишите по-широко обсъждани. Въпреки това е важно за всяка новост, която желаете да въведете в леглото, да подхождате внимателно, защото не е ясно кое точно може да отблъсне половинката ви.

Кинковете и фетишите са сексуални предпочитания, които се различават от това, което се счита за нормално или конвенционално сексуално поведение. Те могат да варират от относително умерени, например ролеви игри или използване на секс играчки, до по-екстремни форми на сексуално поведение като робство, доминиране и подчинение и садомазохизъм (BDSM). Важно е да се отбележи, че наличието на кинк или фетиш не прави някого ненормален или девиантен. Всъщност е изчислено, че между 40 и 60% от възрастните имат поне един кинк или фетиш.

Един от най-популярните и сравнително по-безобидни са силиконовите чорапки. Те са любими на много мъже.

Подчертават краката на дамата, а завършващата дантела в края им е детайлът, който най-много привлича вниманието. Единственият проблем при тях е, че когато кажете на жената, че си падате по тях, може да се обиди, че смятате краката ѝ за не особено хубави. Но пък винаги можете деликатно да го подхвърлите в разговор какво точно порно гледате във времето, в което сте необвързани.

Един от другите известни фетиши, макар и сравнително нормализиран в последните години, е оралната любов. Затова той се измести с това кулминацията на оргазма на мъжа да настъпи именно по време на нея. Някои жени не искат, компромисен вариант е на лицето. Но ако се съгласят, следва нова тема. Трябвало и да не плюят. “Какво ми пука, то вече е излязло от тялото ми”, е нещо, което почти никой мъж не смята за важно, незнайно защо. Така че там се среща определена съпротива, както и емоционално изнудване, че било знак за любов. Е, по-хитрите жени са измислили как да се справят с него - просто казват на приятеля си, че са съгласни, но само ако след това ги целуне.

И докато едни имат проблем с преглъщането, защото смятат, че е излишно, други казват, че проблемът е във вкуса. “Свирките са страхотни, но вкусът на спермата е ужасен”, беше казала в един от популярните епизоди на “Сексът и градът” Саманта. Тогава някакви хора потрошиха една камара пари и накрая измъдриха, че мъжът трябва да яде ананас 24 часа преди подобни изпълнения. Така че, ако сте убедили половинката си, ако искате да ви се случи отново, имайте го предвид.

А когато това се случи, следва нещото, за което всеки мъж е изнудвал свое гадже. Аналният секс. Жените се страхуват, че при него би ги боляло много. Повечето са имали един или два опита, при които нещата не са се получили. Обикновено причината е в грешния подход на мъжете за начина, по който това да се случи. Те бързат, не използват пръсти, за да разширят отвора. Пропускат и частта, че за разлика от вагината анусът няма естествено овлажняване и трябва да се използва лубрикант.

Тройките са друг фетиш, при който разговорът може да тръгне в двете посоки. Когато мъжът я предложи, обикновено има предвид в нея да участва втора жена. Тогава е добре да не споменава конкретна, защото ще отнесе скандал, че си търси начин да спи легално с мацка, която си е набелязал. А дори да не казва такава, е напълно възможно жената да го контрира, че е съгласна, но само ако след това последва и тройка с участието на още един мъж. Това не е проблем за тези, които имат фетиш да гледат как половинката им е обладавана от друг. Всъщност част от идеята на тройката с две жени е именно това - доста мъже се възбуждат от това да гледат половинката си с друга жена.

Доста по-хард са историите на хората, които си падат по садо-мазо. Там обикновено хората се търсят помежду си в затворени общности. Знае се кой е този, който ще доминира, и този, който ще бъде доминиран. Имат си специални костюми, изработени от латекс, и различни безопасни думи. При тях човек трябва да спре в секундата, в която тя е казана. Когато устата е запушена пък, се използва предмет, например шал, който да бъде изпуснат на земята. Идеята е, че макар да си падат по болката, хората имат праг на търпимост, след който удоволствието им изчезва. Обикновено използват безопасната дума още в началото на прекаляването, защото, ако опитат да потърпят, след това по-трудно се възбуждат, за да продължат.

И докато при садо-мазото човек може да се сдобие с някоя и друга синина, най-опасният фетиш е еротичната асфикция. При нея единият партньор души другия, за да намали притока му на кислород към мозъка. По този начин се постига по-силен оргазъм. В миналото този метод се е използвал за лечение на еректилна дисфункция. Натискът се оказва чрез пристягащи връзки, шалове, колани и всевъзможни примки около врата.

Сексолози препоръчват никога да не се прибягва до подобни изпълнения, но ако все пак се прави, да има възли, които лесно биха се развързали в случай на осъществяване на по-голям натиск. Заради опасната практика в САЩ умират между 500 и 1000 души годишно. Интересното е, че повечето са при мастурбация.

В България през лятото на миналата година също имаше такъв случай. Тогава пловдивчанин се бе омотал с вериги. Повечето фенове на подобни преживявания обаче казват, че им харесва да стискат леко половинката си, и се възбуждат от това, че получават контрол над нея. Имали и чувството, че по този начин нейната вагина леко се стеснявала.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене