Вили Вуцов: Бях калпазанин, баща ми ме възпита с чук и нож

Бях калпазанин и баща ми решаваше въпроса с ляв външен и десен външен. Така ме научиха много жестоко на ред и дисциплина. Това признава Вили Вуцов в „Черешката на тортата“, докато гощава своите звездни гости с баница и сьомга.

„Бях си буен, бях си тарикат“, описва себе си като дете футболният треньор. „Бях лошо момче, не учех много. Калпазанин“ , продължава с признанията за буйнните си младежки години Вуцов. Разкрива, че майка му и баба му вдигнали ръце от него. „Правих ги нашите шантави“, спомня си той, но си намира майстора, когато баща му Иван Вуцов го подпуква с шамарите и задвратниците.

Вили Вуцов изненада гостите си с вино със своя лик
Вили Вуцов изненада гостите си с вино със своя лик

Пред гостите и зрителите Вили разказва история от „тъмното“ си минало. Като много малък открадва „служебни“ пари от брат си, който е касиер на класа. Със задигнатите 30-40 стотинки си купува баничка. Радостта му трае кратко, защото някой го издава на баща му. „Прибрах се. Баща ми беше седнал на един стол с един чук в едната ръка и с един нож в другата“, разказва за най-възпитателния ден в живота си треньорът.

„Извика ме и каза: „Сядай тука. Да знаеш, няма да те докосна, обаче, да го знаеш от тук докато си жив, следващия път, като те хвана, с ей тази ще ти отрежа ръката, с чука ще ти я набия обратно“, заканва се ядосаният Иван Вуцов. Това е последният път, когато Вили си позволява да задигне нещо. „Да си призная, всички крадяха, аз оттогава не съм си позволявал да пипна“, разкрива Вуцов.

Вили Вуцов изненада гостите си с вино със своя лик
Вили Вуцов изненада гостите си с вино със своя лик

„Баща ми беше темерут и никога не ме защитаваше, не ме пазеше, не ме оценяваше“, спомня си с горчивина треньорът. „А аз за моите деца съм готов на всичко“, посочва още той, въпреки че е сърдит на най-малкия си син, който напук на цялата левскарска рода става цесекар. И до ден днешен, въпреки набиването на канче от цялото семейство, той си остава цесекар.

Това е второто нещо у децата на Вили, което го съсипва най-много. Първото е, че синовете му търсят съвети от кого ли не, но не и от него. „Всички на мен звънят за съвети, вие навсякъде другаде ходите да питате“, разказва Вуцов на своите гости.

За кулинарните си умения, въпреки че по принцип не готви, Вили получава висока оценка от останалите участници в шоуто. Актьорът Калоян Катинчаров, Мисис България Манита Вартан и Катя Близнакова му дават по 9 точки, докато най-голямата му фенка Деси Цонева му даде 10.

Катя Близнакова спечели тазседмичната надпревара
Катя Близнакова спечели тазседмичната надпревара

Седмичен победител стана Катя Близнакова, която получи равен брой точки с Мани, но спечели заради това, че готви без помощници.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”
Как да направим суперполезния захарен детокс
Лили Иванова прави концерт с оркестъра на Софийската опера и балет в зала “Арена София” на 14 декември
Холивудската звезда Джерард Бътлър поздрави "Левски" от стадиона на "Челси"

Напишете дума/думи за търсене