Ще се омъжва ли пак Софи Маринова за Гринго?

Софи и Давидов може пак да станат семейство

Глупости са, че съм в затвора, тук съм си, казва ексмъжът на певицата Тодор Давидов

Софи Маринова може пак да се вземе с бившия си съпруг Гринго, гласи последната клюка в певческите среди. Двамата се разделяха и събираха многократно, жениха се и се разведоха, но Софка продължава да си пада по здравеняка.

В подкрепа на това твърдение издава и фактът, че Тодор Давидов, по-известен като Гринго, си е в София и не е бил зад решетките, стана ясно от него самия. На въпрос на "България Днес" дали е в затвор в Германия, както упорито се твърди напоследък по медиите, Гринго отговори: "Пълни глупости, тук съм си".

Факт е, че само от няколко дни огромният мъжага отново фигурира в мрежите. Той пак е активен във фейсбук, тик-ток и инстаграм. Публикува снимки с огромни кучета и скъпарски луксозни коли.

Гринго се снима с огромни кучета
Гринго се снима с огромни кучета

"Глупости са, че съм в затвора, тук съм си", каза Давидов и затвори телефона.

Софка и Гринго отново са близки и според слуховете наистина планират да се оженят. Това, разбира се, нищо не значи, защото е възможно двойката отново да се изпокара. Въпреки това Софка продължава да си обича Грингото и това е, кълнат се близки до певицата.

"С никой не ми е било толкова хубаво, колкото с него, въпреки че и много се караме и биехме", казва Софка за партньорството си с Гринго. Двамата се ожениха през 2019 г. и бяха много щастливи, но началото на пандемията сложи край на брака им. Наложи се певицата и съпругът й постоянно да са заедно, Софка нямаше концерти и това ги изнерви взаимно.

"Не се разбирахме и обстановката беше много нагнетена. Тогава поисках развод, тъй като се чувствах психически затормозена. Бях и изплашена от коронавируса", беше официалната версия на Софи Маринова. Неофициално приятелите й споделят, че Гринго й посягал, тъй като бил много ревнив и се дразнел от ухажванията на други мъже към любимата му. Раздялата минала по взаимно съгласие.

Малко след това Гринго и певицата пак движеха заедно, като дори обмисляха идеята отново да станат семейство. В този период Давидов се събрал с лоша компания, по думите на Маринова, и дори за малко не вкарал в нея и собствения й син Лоренцо. Става дума за разследвана от МВР престъпна банда, която прекарва бежанци от Сирия и Афганистан. И Лоренцо, и Софи отрекоха да имат общо с това.

След като се разчу за проблема на Гринго, той се покри, но не в Германия, както се написа, а просто се "изключил от интернета", по думите му.

"Не ме занимавайте с глупости, моля", учтиво отказа да дава повече подробности къде е бил няколко месеца любимият на Софка. Той не дойде и на годежа на сина на певицата - Лоренцо, който продължи повече от три дни и щастливата майка почерпи цялата рода, както и колеги и приятели.

"Никога няма да оставя Гринго! Каквото и да е имало между нас, ние си оставаме приятели. Което може да значи и пак да се оженим, защо не", споделяла пред близките си Софка. Певицата обяснява, че винаги е живяла "през сърцето" и каквото и да реши, не съжалява за нищо в живота си.

"Когато избирам мъж, не слушам мозъка. Слушам сърцето си, там е истината", казва ромската перла и допълва, че така правят всичките й събратя ромите, с които тя много се гордее. Дали ще има нова сватба - предстои да видим.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”
Как да направим суперполезния захарен детокс

Напишете дума/думи за търсене