Лили Иванова обра овациите в зала "Колодрума" в Пловдив

Лили Иванов на сцената в зала "Колодрума" в Пловдив Снимка: фейсбук

Лили Иванова обра овациите на зрителите в зала "Колодрума" в Пловдив по време на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023. Примата на българската естрада беше бурно аплодирана от зрителите, когато излезе на сцената и зарадва всички със свои хитове. Тя получи специална награда от организаторите на събитието- „Най-големият български поп изпълнител за всички времена”. Тази вечер бе нейното завръщане на сцената на годишните музикални награди на БГ РАДИО след 10 години. 

Феновете видяха Любо Киров, както и премиерата на първия дует Мария Илиева и Миро. Дует, който те си обещаха да направят именно там преди година.

Сцената тази година е по-различна, има три основни точки и е ориентирана към всички зрители в залата. Те  имат възможността да видят и чуят на живо любимите Тони Димитрова и Братя Аргирови, Дара, Михаела Филева, Михаела Маринова. 

А началото накара публиката да настръхне с Мистерията на българските градове, Графа и тяхната „Вековна гора”. Актьорът Юлиан Вергов е водещ на събитието.

NOVA ще ви покаже цялата церемония – в неделя от 22:00 часа.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене