Всичко на ротация - от изневярата и секса до данъците и заплатите, шегички

По идeя на Наталия Панчева
ИЛЮСТРАЦИЯ: ИВАЙЛО НИНОВ

А в отговор на това отвръщат с виц за баба в сексшоп, която възкликва: Разсипаха я тая държава, ейй! Мъже нема, само резервни части!

Договорката между ПП-ДБ и ГЕРБ да направят правителство на ротационен принцип, при който Николай Денков и Мария Габриел ще се сменят като премиери на 9 месеца, отприщи народното творчество.

Водещите парламентарни коалиции се разбраха преди няма и седмица, а социалните мрежи вече са пълни с вицове, афоризми, че и дори стихотворения по темата. Повече се въртят около секса (вероятно разбираемо защо) и ротацията.

Един от най-често споделяните вицове е, че изневярата вече се нарича секс на ротационен принцип.

А в отговор потребител отвръща с баба в сексшоп, която възкликва: “Разсипаха я тая държава, ейй! Мъже нема, само резервни части!”.

В същия дух е виц, че ако посред нощ отидете при комшийката за сол или захар, това не е изневяра, а ротационно съжителство.

“Търся жена и любовница на ротационен принцип”, е друга шега.

Има и зевзеци, които използват за герой в репликите Божинката (футболистът Валери Божинов): джентълменското споразумение е същото като историческия компромис, само че е ротационно.

Ротационно данъци може ли да плащаме, а може ли на ротационен принцип депутатите да взимат заплати през месец, шегуват се други. Стига с тези чуждици, има си точна българска дума връткане. И е масово във властта днес, гласи друга шега. “Аз ротация без Емили Тротинетката не я разбирам”, също е сред закачките.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене