Кобилкина след втория развод: Не мисля, че съм жена за един мъж цял живот

Наталия Кобилкина КАДЪР: bTV

Сексколожката Наталия Кобилкина изненада своите фенове с новината, че отново се развежда. Тя вече имаше зад гърба си един развод – с Делчо Добрев. След близо 6-годишен брак с Такис Дретакис, Кобилкина отново се развежда. С Такис имат и син на 5 г. – Филип.

„И двамата не сме били сами – аз от 20 години съм във връзки, той – също. Буквално искахме да поживеем сами, няма да се изненадам, ако след години пак се съберем. В момента имам нужда да съм сама. В момента не искам сериозна връзка, имам нужда от връзка със себе си“, обясни в предаването „Тази неделя“ сексоложката.

На 5-годишния Филип двамата с Такис са обяснили, че двамата много го обичат и това никога няма да се промени, че ще има две къщи и много ще пътува. Разбрали са се, че пред детето никога няма да говорят лошо един за друг.

Кобилкина е предложила развода, а съпругът ѝ е приел с облекчение това предложение.

Тя призна, че има критици, който казват: „Какъв терапевт си, ти един мъж не можеш да задържиш“. „Принципно не мисля, че съм жена за един мъж цял живот. Уважавам и подкрепям жени, които го могат, но това не е моята история“, отговаря сексколожката не тези критики.

Гледайте целия разговор във видеото! 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене