Слънчев бряг посреща Джулай морнинг

Посрещането на първото юлско утро на българското Черноморие е традиция, която вече е без аналог в света

Началото е поставено преди 43 години, като е повлияно от световното хипи-движение и волния дух на 60-те на миналия век. Тази година Слънчев бряг ще бъде домакин на специално събитие посветено на Джулай морнинг. То ще се състои на 30 юни (петък) в Bedroom beach и в него ще вземат участие атрактивни артисти и популярни имена от родната хаус сцена.

Зад пулта на клуба ще застанат пионерите в електронното звучене - Pacho & Pepo. Още през 2012 двамата дават начало на поредица от уникални  партита за Джулай морнинг на Сacao Beach. Те са на международната сцена над 20 г., познати с множество издадени ремикси и запомнящи се участия на Ибиза, Маями, Лондон и Берлин.

Всъщност партита в Слънчев бряг ще започнат седмица по-рано, когато официално се открива летният сезон. Това ще се случи на 23 и 24 юни в Bedroom beach. Специално за събитието пристига една от най-актуалните звезди на френската клубна сцена – YAHMI. В момента той е резидент на луксозния клуб Matignon Paris, който се намира в сърцето на Шан-з-Елизе. Артистът идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо ружът е толкова важен за грима
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора

Напишете дума/думи за търсене