Лени Кравиц стана кръстник на дъщерята на Наоми Кембъл

Лени Кравиц КАДЪР: Инстаграм/lennykravitz

Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си, която се роди преди две години - вероятно от сурогатна майка. Кръстникът е един от най-близките приятели на Наоми - музикантът Лени Кравиц, който наскоро отпразнува рождения си ден.

Кембъл поздрави Кравиц, който навърши 59 години. Моделът публикува снимки с рожденика и дъщеря си, чието име все още пази в тайна от широката общественост. "Честит рожден ден, скъпи мой. Обичаме те, братко/кръстнико, ти си истинска рок звезда/. Благославяме те на твоя специален ден", написа тя.

През 2021 г. Наоми Кембъл изненадва всички, като обявява раждането на дъщеря си. В своя Instagram тя публикува снимка на крачетата на новороденото. "Едно красиво малко снопче щастие ме избра да бъда негова майка. За мен е такава огромна чест да приветствам тази нежна душа в живота си, няма достатъчно думи, за да опиша връзката, която сега има между нас, моят ангел. Няма по-голяма любов на света", написа тя, предаде БГНЕС.

Кембъл, която по това време е на 50 години, не уточни как се е родило момиченцето, но вероятно моделът е използвал сурогатна майка. За бременността на Наоми не е съобщавано в пресата. В интервюта с журналисти тя неведнъж е признавала, че никога не е губила надежда един ден да изпита радостите на майчинството. Моделът е имала много известни романси, но все още не е срещнала мъж, с когото да иска да създаде семейство./БГНЕС

Наоми Кембъл и Лени Кравиц са близки приятели от години. Говори се, че са имали кратка интимна връзка през 2016 г., но никой от двамата така и не потвърди този слух. През 2020 г. Лени поздрави Наоми за 50-ия ѝ рожден ден, като написа в Туитър: "Колко време мина! А най-доброто предстои. Ти беше истинска приятелка и сестра".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене