Лени Кравиц стана кръстник на дъщерята на Наоми Кембъл

Лени Кравиц КАДЪР: Инстаграм/lennykravitz

Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си, която се роди преди две години - вероятно от сурогатна майка. Кръстникът е един от най-близките приятели на Наоми - музикантът Лени Кравиц, който наскоро отпразнува рождения си ден.

Кембъл поздрави Кравиц, който навърши 59 години. Моделът публикува снимки с рожденика и дъщеря си, чието име все още пази в тайна от широката общественост. "Честит рожден ден, скъпи мой. Обичаме те, братко/кръстнико, ти си истинска рок звезда/. Благославяме те на твоя специален ден", написа тя.

През 2021 г. Наоми Кембъл изненадва всички, като обявява раждането на дъщеря си. В своя Instagram тя публикува снимка на крачетата на новороденото. "Едно красиво малко снопче щастие ме избра да бъда негова майка. За мен е такава огромна чест да приветствам тази нежна душа в живота си, няма достатъчно думи, за да опиша връзката, която сега има между нас, моят ангел. Няма по-голяма любов на света", написа тя, предаде БГНЕС.

Кембъл, която по това време е на 50 години, не уточни как се е родило момиченцето, но вероятно моделът е използвал сурогатна майка. За бременността на Наоми не е съобщавано в пресата. В интервюта с журналисти тя неведнъж е признавала, че никога не е губила надежда един ден да изпита радостите на майчинството. Моделът е имала много известни романси, но все още не е срещнала мъж, с когото да иска да създаде семейство./БГНЕС

Наоми Кембъл и Лени Кравиц са близки приятели от години. Говори се, че са имали кратка интимна връзка през 2016 г., но никой от двамата така и не потвърди този слух. През 2020 г. Лени поздрави Наоми за 50-ия ѝ рожден ден, като написа в Туитър: "Колко време мина! А най-доброто предстои. Ти беше истинска приятелка и сестра".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?
Уличен артист подари своя картина на Сара Джесика Паркър

Напишете дума/думи за търсене