Неда Спасова и Владо Михайлов на морето, снимат филма “Защото обичам лошото време”

Неда Спасова и Владо Михайлов в сцена от сериала “Братя”
СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Режисьорката избира главните актьори, без да прави кастинг

Победителят от “Като две капки вода” Владимир Михайлов и актрисата Неда Спасова заминаха на южното ни черноморие, за да снимат новия български филм “Защото обичам лошото време”. Това е вторият път, в който двамата си партнират на екран след криминалния сериал “Братя”. Там Спасова влезе в образа на инспекторката Елена Давидова, а Михайлов изигра мафиота Денис Топал. Между двамата прехвърча любовна искра, която не продължи дълго. Раздвоена между съвестта и влечението към престъпник, Елена Давида избра да се раздели с екранната си половинка Денис Топал.

Новата филмова лента е дебютна за режисьорката и сценарист Яна Лекарска, която завършва кинорежисура в Южна Корея. А кои да бъдат главните актьори, избира, без да прави кастинг. Снимачният процес на филма започна в края на май и ще продължи 3 седмици на морето и в София.

Сюжетът: скулптор и банкерка, израснали заедно, се срещат след 20 години

"Защото обичам лошото време” разказва за скулптора Борис, завърнал се от Франция в България (Владо Михайлов) и банковия мениджър Ирина (Неда Спасова), които се познават от деца, но прекъсват връзка, след като животът ги отвежда в различни посоки. 20 г. по-късно двамата се срещат отново покрай вилите, на които са ходили като малки. В ролята на г-ца Теменуга влиза и Боряна Пунчева. Историята на филма преплита няколко жанра в едно - драма, романтика и комедия. А по време на първата снимачна седмица в кадър влиза и златна рибка, която един от продуцентите на лентата решава да осинови.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене