Джеф Безос се сгоди по вода, а може да се ожени в Космоса

Джеф Безос с новата си жена Лорън Санчес. СНИМКА: Инстаграм /@laurenwsanchez

Милиардерът го удари на живот с любимата си Лорън Санчес, вече миенето на чинии не е най-секси нещото, което прави вечер

Основателят на “Амазон” Джеф Безос го удари на живот с новата жена в живота си Лорън Санчес. Таблоидите по света не спират да преследват звездната двойка, която пък от своя страна непрекъснато пътешества из най-романтичните места по света. През последния месец те се наслаждаваха на прекрасните крайбрежия на Испания и Франция, достигайки до тях с луксозната си яхта. Koru, което от маорски означава ново начало, е плавателен минидворец. Струва около половин милиард долара и предлага всевъзможни глезотии за релакс, включително солариум, за да може знойната Санчес да поддържа перфектния си тен.

Бившата телевизионна водеща влиза в живота на третия по богатство човек в света още докато той е женен за първата си съпруга Макензи Скот. В продължение на 25 г. писателката е най-близкият съветник на Безос. По това време той изгражда бизнес империята си и му харесва спокойствието и уюта, които тя му носи. Те му дават възможност да се концентрира напълно върху изграждането на “Амазон”. Мия чиниите всяка вечер и съм убеден, че това е най-секси нещото, което правя, казва той през 2014 г.

Четири години по-късно обаче до американски медии достигат негови съобщения, които е изпращал до тв водещата Лорън Санчес. От тях става ясно, че двамата поддържат

любовна връзка под носа на законните си половинки

от месеци. По това време Санчес е омъжена за американския бизнесмен и собственик на агенция за таланти Патрик Уайтсел. Той също ѝ е осигурявал луксозен начин на живот, но и дума не може да става за сравнение с това, което получава като половинка на Безос.

След разводите си двамата се появяват публично за първи път в средата на 2019 г. и оттогава са неразделни. Смятаният за сухар и обичащ да държи под контрол всичко в живота си шеф на “Амазон” сега харчи с лека ръка милиони за любимата си. Поръчва в корпуса на яхтата им да бъде вплетена женска фигура, чиито гърди посрещат вълните. Тя убийствено прилича на перфектното тяло на 53-годишната Санчес, за което някои медии подозират, че е резултат от редица козметични операции, но тя твърди, че се дължи на добър ген и упорити тренировки във фитнеса през целия ѝ живот, най-вече след раждането на три деца.

Корените на красавицата са от Мексико, но самата тя е родена в американския град Албакърки. “Ние идваме от нищото. Спях отзад в колата на баба ми, когато тя отиваше да чисти къщи. Аз имах късмета да уча и направя кариера”, каза тя през 2017 г.

Влизането ѝ в живота на Безос го променя радикално. Той се отказва от оперативното ръководство на “Амазон” и се посвещава само на неща, които наистина го вълнуват. Някои медии наричат случващото се с него полупенсиониране, други пък го отдават на криза на средната възраст, в която мъжете често си губят ума по хубави жени.

Твърди се, че милиардерът е изчакал пускането на Коru по вода, за да предложи брак на Санчес на борда на яхтата. Направил го с впечатляващ

диамантен пръстен за близо 5 млн. долара

Освен това поръчал друга помощна яхта за 80 млн. долара с площадка за хеликоптер, за да може годеницата му да приземява любимите си въздушни машини. Красавицата започва да се интересува от авиация още като дете, тъй като баша ѝ е самолетен инструктор и механик. Самата тя притежава лиценз за пилот и запалва и Безос да премине летателни курсове, защото по думите ѝ движението във въздуха носи мир и спокойствие.

Затова някои медии вече спекулират, че могат да станат първата двойка, която ще се ожени в Космоса. 59-годишният бизнесмен беше изстрелян в стратосферата на борда на ракета през 2021 г., докато Санчес се надява да поведе екипаж от знаменитости в орбита в началото на следващата година. Въпреки че притежават луксозни имения в Бевърли Хилс, Сиатъл, Ню Йорк, Хавай и Тексас, във всяко от които може да се направи изискано сватбено тържество за много гости, техни близки твърдят, че едва ли ще изберат за този важен момент в живота си нещо познато. Самият годеж те отпразнували с поредица от срещи с роднини и приятели в луксозни френски и испански ресторанти, като на някои от вечерите били сервирани вина, струващи по 4000 долара бутилката.

Миналата година те дадоха рядко съвместно интервю пред Си Ен Ен, в което Безос обяви, че ще дари по-голяма част от богатството си от 114 млрд. долара за благотворителност. “Страстта към филантропия не е единствената трансформация на характера, която шокира приятелите му, откакто започна да излиза със Санчес. Обсебеният от бизнеса маниак, който обичайно носеше широки панталони и прекарваше дълги нощи в събиране на цифри за продажби, изглежда, преживява най-драматичната криза на средната възраст. След преобразяване, което го накара

да развие вкус към дънки и тесни ризи,

той и Санчес се отдадоха на главоломна романтика, която ги отведе на места като тенис турнира в Уимбълдън, където седяха близо до членове на кралското семейство, та чак до “Тадж Махал”, отбелязва в. “Дейли мейл”.

Твърди се, че двамата проучвали редица проекти, които милиардерът да финасира, за да са сигурни, че парите му ще стигнат до правилните хора и каузи. Санчес пишела и детска книга за муха, която отива на пътешествие с ракета.

Романсът ѝ с Безос разцъфтява по време на пътувания с хеликоптер, който тя пилотира. Санчес притежава собствена компания за рекламни снимки от въздуха, а той има нужда от такава услуга. Летят, за да обсъдят какво и как да се направи, но с изненада откриват, че изпитват и силно привличане един към друг.

Започват да се срещат тайно. Той ѝ изпраща горещи любовни съобщения и даже непристойни селфита, които попадат в ръцете на американски медии. Твърди се, че зад изтичането им стои нейният брат Майкъл. Доста хора са шокирани, защото Безос познава съпруга на Санчес, дори са работили съвместно по реализирането на филм, продуциран от “Амазон”. Някои го съветват да не се обвързва трайно с красивата тв водеща, защото е безсрамен опортюнист.

“Обичаме да сме заедно. Той ми помага с книгата. Получи лиценз за пилот и летим двамата. Работим заедно. Тренираме заедно. Ние сме заедно през цялото време”, разкри наскоро Санчес. По думите ѝ обаче най-любимите им моменти са вечеря с гледане на филм с някое от общо седемте им деца от техните предишни връзки.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене