Огромни кървави зъби на сцената при Джони Деп

Гигантски кървави зъби ще бъдат поставени на сцената за концерта на супергрупата Hollywood Vampires.

Огромни кървави зъби ще бъдат поставени на сцената за дългоочаквания концерт на Джони Деп и Hollywood Vampires в София. Събитието е само след седмица - на 12 юни в зала “Арена София”. Екипът на шоуто и техниката пристигат с четири тира и два буса. Впечатляващата сцена ще бъде с размери 25 на 15 метра и на нея ще бъдат инсталирани големи видео стени. Над 150 са осветителните тела, които ще превърнат концерта и във визуално шоу.

А най-хубавото е, че българската публика ще може да види и чуе на живо няколко легенди накуп. Пред меломаните ще излязат Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от “Аеросмит”, както и китаристът Томи Хенриксен. Първите трима създават Hollywood Vampires през 2015 г. в памет на рок звездите, починали през 70-те години на миналия век. Затова сетлистът на бандата включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motorhead. Пред феновете си в София супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум Rise, който излезе на музикалния пазар през 2019 г.

Входовете на зала “Арена София” ще бъдат отворени още в 18 часа, Като подгряващи пред публиката ще излязат Red Doll и Sevi, а Hollywood Vampires се очаква да се качат на сцената в 21,00 часа.

Hollywood Vampires
Hollywood Vampires
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене