Чанинг Тейтъм за това да бъдеш самотен родител: Опитваш да не объркаш детето си

Чанинг Тейтъм Снимка: Instagram/@channingtatum

Да си самотен родител винаги е трудно и самият Чанинг Тейтъм стои зад това твърдение. В интервю за "Today" с водещите Хода и Джена 43-годишният актьор обсъди как детските книжки "Последният танц на Магическия Майк" и "Единствената Спаркела и голяма лъжа", са му помогнали като родител на 10-годишната му дъщеря Евърли. В предаването той сподели, че не знае как се справя като самотен родител, но някак се оправя.

"Мисля, че като всеки друг просто се опитваш да не объркаш детето си, макар да знаеш, че ще го."

Когато е разбрал, че ще става баща Чанинг първоначално е смятал, че ще бъде родителят, който ще е по-склонен да забърква неприятности, отколкото да учи детето си да ги избягва. По-късно обаче стига до изводът, че са нужни граници: "О, аз трябва да поставям граници", макар според него децата да не са съгласни на такива бариери, предаде dir.bg.

"Това дори не са нашите правила."

Тейтъм е самотен баща, откакто започна работа по книгите за Спаркела, пише "People".

Запитан дали героят му е помогнал да се научи как да бъде родител, актьорът отговори: "Не съм планирал да бъда самотен баща, това не беше в плана ми. И бях доста нервен. Бях като: Тя е момиче. Търсех в YouTube как да й сплета косата. Не исках да бъда бащата, който я води на училище, сякаш е спала на улицата. Наистина разбрах как да говоря с нея."

Колкото до интересите й той споделя: "Тя обича всичко магическо - феи, елфи - и когато погледнете в YouTube, всички клипове за келтска ирландска музика са с феи. Сега се занимаваме с келтски ирландски танци, така че това е всичко, което слушаме през последните две години."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене