Слави проходи!

Дългия призна, че изпитва огромни болки при придвижване

  • Трифонов хвърля патериците
  • Дългия вече се придвижва без чужда помощ до телевизията си

Шоуменът Слави Трифонов проходи сам точно 6 години след тежката операция за смяна на тазобедрената става! Това разкриха пред "България Днес" хора от екипа му в телевизия 7/8.

Лидерът на "Има такъв народ" вече се придвижва без чужда помощ. Досега до него винаги имаше гардове от най-близкото му обкръжение, които го придържаха и прикрепяха, когато на Славито му се налагаше да слиза от джипа си или да изкачва стъпала. Сега Трифонов е значително по-добре здравословно. Захвърлил е дори неизменните патерици, с които куцукаше от години. Използва ги само в краен случай при нужда.

Заради проблемите си с придвижването Слави се бе оттеглил напълно от екран. Не се появяваше нито в публичното пространство, нито в кулоарите на парламента или на други политически прояви. Трифонов използваше видеообръщение в социалните мрежи или се включваше онлайн, когато това се налагаше.

През миналата година вездесъщите топпапараци на "България Днес" изловиха политическия лидер да слиза много трудно от автомобила си и да върви съвсем бавно с патерици до офиса си. Сега ситуацията се е променила положително за Дългия. Той е започнал по-често да ходи до телевизията си в столичния квартал "Левски Г".

Слави Трифонов в златните години на кариерата си като шоумен
Слави Трифонов в златните години на кариерата си като шоумен

Трифонов счупи тежко крак още през 2009 година и оттогава започнаха проблемите му. Инцидентът се случил в банята на хотелския му апартамент в Стара Загора, където се подхлъзнал преди концерт с "Ку-ку бенд". Впоследствие травмата започва да се усложнява и се налага смяна на тазобедрена става. Неотдавна самият Слави обясни защо продължава да се придвижва с патерици.

"Трябва да ходя с патерица, защото смених ставата си. Кракът ми беше закован с 4 пирона и започна да окъсява. Сега е с 3 см по-къс от другия и това започна да променя статиката на гръбначния ми стълб, което е много болезнено и неприятно. Реших да си сложа изкуствена става и се оперирах при д-р Николай Тивчев, който е прекрасен специалист. Просто след време стана още по-болезнено и затова ходя с патерица", разкри Трифонов за проблемите си.

"Имам чувството, че някои медии изпитват удоволствие да пишат лъжи и до такава степен имат неприязън към мен, че ако пукна, ще им е готино и ще се радват! Умирал съм хиляди пъти, според жълтите издания, които с радост пишат подобни неща. Може и да не е точно така, но така ми изглежда. Което е малко странно, защото не мисля, че съм направил нещо кой знае колко гадно или че съм опростачил нацията", откровен е Дългия.

През 2021 година лидерът на "Има такъв народ" прекара и тежък COVID, заради което впоследствие бе приет по спешност в болница. От лечебното заведение тогава коментираха, че Трифонов е бил само за контролен преглед.

Френският журналист Жан-Батист Шастан от Le Monde, който интервюира Дългия преди няколко години, тогава написа, че лидерът на ИТН бил "мъртвешки блед" и не можел да стане от дивана, до който били подпрени патерици.

Това лято "Ку-ку бенд" тръгна на турне, в което участие взима и ромският славей Софи Маринова. Все още не е ясно дали Слави Трифонов няма да изненада почитателите си и да се включи в някои от концертите. Минитурнето започна на 6 юни в зала "Колодрума" в Пловдив.

"Изключително щастлива и безкрайно благодарна съм на всички, които уважиха и присъстваха на моя концерт. За мен този ден ще остане незабравим... толкова приятели, фенове, почитатели, колеги, които бяхте на крака и ме аплодирахте. Ще кажа огромно БЛАГОДАРЯ", написа Софи Маринова във фейсбук. Следващият концерт с "Ку-ку бенд" е на 6 юли във Варна, а след това и на 19 септември във Велико Търново.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене