Ергенката Валерия закъса за пари

  • Поради огромен наплив в приюта й за животни
  • Евгени не е ходил при питомците на любимата си, нямал време покрай концерта 

В тежка финансова ситуация е изпаднал приютът за животни на Валерия, която спечели втория сезон на "Ергенът".

Спасителният център призна за сериозни затруднения за пари, а откакто брюнетката доби национална популярност, все повече животни са насочвани към мястото и хората там едва смогват да се справят с наплива от четириноги.

"Знаем, че вече на всички им писна от нас и всекидневните ни молби за помощ, но последните месеци е просто някакъв ад... Всяка седмица се поемат по няколко животни, много от които не успяваме дори да обявим... На предела на силите си сме вече, не успяваме да се изплатим в клиниките, не успяваме да намерим приемни домове и осиновители, искаме да спрем да взимаме нови животни, но просто е невъзможно да ги подминем, защото всички са в тежко състояние...", заявиха от "Енимъл Хелп" в Плевен.

Брюнетката неведнъж е показвала огромната си любов към животните
Брюнетката неведнъж е показвала огромната си любов към животните

По време на телевизионно участие вчера Валерия призна, че любимият й Евгени още не е отишъл да види приюта за животни. Оправданието на ергенката е, че най-желаният мъж през последните месеци бил много ангажиран покрай организацията на концерта му в Пловдив.

"Все още не живеем заедно, но иначе сме си заедно, малко от разстояние", повдигна част от завесата на взаимоотношенията им Валерия.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене