За посрещането на Джулая в Бургас са осигурени тонове дърва за плажни огньове

Всяка година хиляди посрещат Джулая край морето.

Бургас очаква хиляди туристи за Джулая. Тази година общината е подготвила богата програма за посрещане на юлското утро. Затова се очаква голямо стълпотворение на хора на централния плаж, където на голяма сцена ще излязат десетки групи от цялата страна.

Една от гостуващите групи е Wickeda, която е любима на няколко поколения с неподражаемата си смесица от рок, ска, реге, фънк и др. Сред участниците са още група “Силует”, Lemon Box, Cool Den, Vaicho's Project, Lek City Case. Ще има и училищни банди.

За да е романтична обстановката около посрещането на юлското утро, местната администрация е осигурила тонове дърва за плажни огньове, около които посетителите да се сгреят до първите слънчеви лъчи.

Прогнозите са към Бургас за Джулая да пътуват 20 хил. души, което налага и специална логистика около провеждането на първоюлския фестивал.

Нискобюджетни хотели в града вече са почти 100% резервирани, туристи са запазили стаи и в съседните квартали “Крайморие” и “Сарафово”.

Заради масираното присъствие на туристи в града в Морската градина се очаква и засилено полицейско присъствие.

Голяма помощ при организацията на фестивала оказала Марияна Добрева от група “Силует”, обясниха от общината, която движи подготовката за празника.
Елате в Бургас, няма да съжалявате, излязоха с призив от кметството към любителите на музиката и на Джулая, които с всяка година се увеличават.

Градът е единственият, който прави такова грандиозно посрещане на юлското утро, съчетавайки традициите от миналото с новите музикални тенденции.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене