Фики Стораро: Не съм очаквал "Чупки в кръста" да има толкова голям успех

Фики Стораро

Не съм очаквал "Чупки в кръста" да има толкова голям успех, призна попфолк изпълнителят Фики Стораро пред bTV Песента стана много популярна в социалните мрежи, а всъщност изпълнението е направено, за да запълни програмата за участие на Стораро.

"Моето потекло е изцяло музикантско, и преди прабаба и прадядо ми. За мен е чест да прославям името на моите прадеди", каза изпълнителят. Неговите баба и дядо били фолклорни музиканти. "Народната музика ни е в кръвта и сме закърмени с нея и аз, и татко", добави още Стораро.

Той бил скромно дете, а вече в тийнейджърските си години станал по-буен. Като малък баща му Тони Стораро го водил по свои участия, за да научи сина си как да се държи на сцената и с хората около него.

Първото пътуване на Фики Стораро в чужбина било до Лондон, когато бил на 16 години. Тогава той е едно от петте деца, избрани след кастинг в музикалното училище, да представят България на Международния хор на олимпиада в Лондон. На самия кастинг Стораро е изпял песен на Стиви Уондър, когото много харесва, както и песен на Васил Найденов.

За Стораро семейството е най-важното нещо. Той има две деца - момиче и момче, и отделял цялото си свободно време в грижи за тях. "Не мога да дишам без тях", призна още той. А синът му - Тони Стораро-Джуниър пял много вярно, без да са му преподавани уроци, каза още баща му.

Стораро, който направи поп и рок концерт, каза, че няма да се откаже от мечтата си да направи поп и рок албум.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене