Ди Каприо заведе родителите си на пица в родния край на дедите си до Неапол

Собственикът Саса Мартучи с Ди Каприо. Снимки Инстаграм

Собствениците на пицария в Казерта, до Неапол, останаха безкрайно изненадани, когато тези дни сред клиентите им на обяд се оказа Леонардо ди Каприо. Носителят на Оскар завел родителите си да хапнат от прочутите пици на „И Мазаниели” на Саса Мартучи. Собственикът на заведението и жена му публикуваха снимки в инстаграм с актьора, който неотдавна беше и на сватба в Сардиния.

Неслучайно Ди Каприо е отишъл в Казерта с майка си и баща си. Именно от тези места произлиза италианският му род. Прадедите на Леонардо - Салваторе ди Каприо и Розина Касела са от Пиедимонте д’Алифе. Навремето те емигрирали в Америка, където се запознали и оженили през 1893 г.

Собственичката на пицарията с актьора.
Собственичката на пицарията с актьора.

Ди Каприо опитал от няколко различни видове пица – „Маргерита”, „Куатро формаджи” и за вегани, като поискал да научи и историята на всяка от тях. Собственикът разказал на звездата за произхода и за продуктите, използвани при приготвянето.

Актьорът посетил и намиращия се в Казерта Кралски дворец, смайвайки туристите, разглеждащи го по същото време. Ди Каприо се спрял най-вече на кралските апартаменти и на градините.

Пицa “Маргерита”, предлагана в „И Мазаниели” в Казерта.
Пицa “Маргерита”, предлагана в „И Мазаниели” в Казерта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”
Как да направим суперполезния захарен детокс

Напишете дума/думи за търсене