Амбър Хърд изплати милионите на Джони Деп

Джони Деп и Амбър Хърд КАДЪР: Туитър/@sociedadenerd_

Милионите, които спечели от делото Джони Деп от бившата си жена Амбър Хърд вече са изплатени и ще отидат за различни благотворителни организации.

Пред "TMZ" близки до случаят споделят, че парите, които са покрити от застрахователната компания на Хърд, като част от споразумението след процеса за клевета, са готови да бъдат раздадени.

"Казаха ни, че парите ще бъдат разпределени равномерно по пет различни начина за пет различни организации - по 200 хил. долара всяка - които се занимават с каузи, в които Джони вярва. Тези усилия включват всичко - от подпомагане на болни деца и осигуряване на жилища за исторически общности... до опазване на екосистемите/природната среда в световен мащаб."

По-конкретно той ще дари средства на следните организации с нестопанска цел: "Make-A-Film Foundation", "The Painted Turtle", "Red Feather", "Tetiaroa Society" и "Amazonia Fund Alliance".

Програмата "Make-A-Film" е подобна на "Make-A-Wish", но в случаят хора от света на киното изпълняват желанията на деца. В миналото Джони е правил късометражен филм с тях, така че затова ги избира. Междувременно "Red Feather" и "Amazonia" помагат на коренните общности да запазят културата и наследството си непокътнати в цяла Америка (Северна и Южна), било то чрез убежища за отделни хора или мащабни инфраструктурни проекти за защита на селища.

Деп от самото начало заяви, че не е тръгнал да разбива банката на Амбър, а по-скоро да възстанови името и репутацията си, предаде dir.bg. Това, че той дарява нейния милион, просто затвърждава тази теза.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене