Любо Нейков и Ненчо Илчев - стриптизьори по принуда

Любо Нейков и Ненчо Илчев отново ще са заедно, но не в "Комиците", а на театрална сцена
Снимка: Архив

Актьорите Любо Нейков и Ненчо Илчев стават стриптизьори по принуда в най-новата постановка "Стриптизьори", на която продуцент е Деляна Маринова - Джуджи. Пиесата е написана от Влади Априлов. В нея влизат и други любими комици - младият актьор от Сатирата Васил Грънчаров и Красимира Демирова. Режисьор на представлението е Ованес Торосян.
"Това е една прекрасна пиеса, на която й дойде времето. Двамата с Ненчо сме едни застаряващи жалки стриптизьори, а преди това сме жалки актьори. Първоначално разголваме душите си, а после разголваме и телата си по принуда. Ненчо е погребален агент, а през другото време стриптизьор. Абе, много сме смешни", споделя актьорът Любо Нейков за новата постановка, в която участва с един от най-добрите си приятели - Ненчо Илчев.
Сюжетът е изключително забавен - действието се развива някъде в Италия в днешно време. Разхвърляна таванска стая, трима застаряващи бивши стриптизьори, болни и съсипани от безпаричието и личните драми, с проблеми от всякакъв характер, които се представят за актьори и могат да разчитат само на едно - да стигнат до края. Като капак постоянно се карат със своята свадлива хазяйка, на която дължат наем за осем месеца.
И после всичко се завихря в шеметна лудница от допуснати грешки, компромиси, желания и емоции. Героят на Любо Нейков - Джовани е с деменция, Енцо на Ненчо има проблеми с простатата, а Васил Грънчаров е с машинка на сърцето.
"Как навих Любо Нейков да участва в постановката? Ами много бързо стана - просто когато птиченцето на късмета кацне на рамото ти, трябва да си луд да не го хванеш. Не съм се надявала, че той ще се съгласи, но го направи. Дори предложи в компанията ни да влезе Ненчо Илчев. Като продуцент Любо Нейков ми дава невероятни съвети, в които се вслушвам, защото е много мъдър и с опит. Копродуцент на тази пиеса е и Александър Пеновски. Публиката много ще се забавлява. Премиерата ни е на 7 и 8 юли в "Театро отсам канала", сподели продуцентката на спектакъла Деляна Маринова-Джуджи. Това е втората й постановка, която продуцери. Преди това с успех премина и комедията "Одървеният", в която и тя самата участва като актриса.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка

Напишете дума/думи за търсене