Певецът актьор Стефан Вълдобрев изненадващо: спирам да пея!

Морето и вълните вдъхновяват певеца

Изпълнителят слиза от сцената до есента, защото е изпаднал в творческа дупка 

Спирам да пея!

Бомбата хвърли пред "България Днес" обичаният актьор и певец Стефан Вълдобрев. Музикантът е категоричен, че слиза от сцената и не желае повече да се показва в публичното пространство. Причината за това не е поредният светски скандал, а творческа дупка, в която Вълдобрев изпада.

"Вдъхновението ми някъде избяга. Имам нужда да си изключа телефона и да си поема дъх от всички ангажименти за известно време", разкри изпълнителят. В момента Вълдобрев усещал, че на този етап е дал всичко от себе си и не може да зарадва почитателите си с нещо ново и оригинално. Именно заради това решава да си почине през лятото, за да намери своята муза след това.

"Най-хубавите текстове идват от спомените на морето. Затова реших да си взема голяма почивка и просто да стоя на плажа, наслаждавайки се", с усмивка споделя музикантът, който пише песни от 80-те години до днес.

Вълдобрев разкри, че всеки път, когато съзерцава вълните и усети мириса на море, в главата му се появява текст на песен. Въпреки това я записва само ако прецени, че си струва и ще развълнува и останалите хора.

"Като че ли преди години беше по-важно какво пееш, а сега е по-важно как пееш. Има безкрайно талантливи деца, но имам чувството, че много се обръща внимание на това как се пее, а ние не сме на олимпиада по надпяване в крайна сметка. Целта и смисълът на една песен е да разкаже някаква вълнуваща история, думите", казва Стефан.

Вълдобрев ще зарадва феновете си през есента
Вълдобрев ще зарадва феновете си през есента

Вълдобрев е категоричен, че ще се завърне през есента и ще зарадва феновете си с много нови проекти и летни парчета. Намеренията му са да продължи и своята актьорска кариера, но след горещите месеци.

През февруари певецът разкри, че едва не се е удавил по време на снимки. Вълдобрев и екипът му тъкмо приключват последните кадри към песента "И малко от есента" в Созополския залив, когато морето започва да се бунтува. Снимачният екип вече се е отправил към брега, когато музикантът осъзнава, че не може да контролира нормално надуваемата лодка.

"Караме, караме и аз виждам, че нищо не се променя. Брегът си е все на едно и също място. Правих се на смел, но изобщо не бях", спомня си Стефан.

За щастие, певецът е спасен и всичко минава благополучно.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Пиенето на алкохол ни прави по-тъжни, а не по-щастливи
Фаталната любов на Иван Асен II, която ни обрича на пет века робство
Разговорна хипноза - ефективна манипулация в ежедневието
За разделите и любовта след голямото шоу - Владимир Зомбори и Весела Бабинова
Везни - знакът на балансираната душа

Напишете дума/думи за търсене