Крисия чака Слави на бала си

Маестрото е потвърдил, че ще присъства на завършването на едновремешното дете чудо на българската музика

Младата певица Крисия е изпратила покана за бала си до човека, който я откри за музиката - Слави Трифонов, разбра "България Днес".

Разградската изпълнителка ще почерпи за завършването в края на седмицата в изискано столично заведение. Крисия никога няма да забрави Трифонов, благодарение на когото стана известна. И изпраща покана до шоумена, вкарал я в музикалните среди. Трифонов още не е потвърдил присъствието си на купона, но Крисия се надява, че той все ще намери време за нея.

Крисия вече е абитуриентка
Крисия вече е абитуриентка

Маестро Евгени Димитров вече е обещал на певицата, че ще уважи събирането по случай завършването на средно образование. Двамата запазват приятелски отношения още от времето, когато изпълнителката, още невръстна по това време, бе част от шоуто на Слави. И редовно се чуват, дори и без повод.

Слави Трифонов откри певицата за голямата сцена
Слави Трифонов откри певицата за голямата сцена

Крисия е поканила около 40 души на т.нар. изпращане. Певицата планира да се появи в заведението, ескортирана от 5 огромни мотора. Абитуриентката, която преди години класира България на второ място на детската "Евровизия" заедно с виртуозите Хасан и Ибрахим, е голяма фенка на бързите скорости. И затова решава да се появи именно с мощни мотори на почерпката за бала си. Крисия вече е изпрала и роклята, с която ще шашне гостите. Тя е на дизайнера Борче, който преди години обличаше чалга иконата Галена.

Само преди седмици името на Крисия се извъртя във всички новини. Младата певица се оплака, че е била изгонена от заведение в София, при това лично от собственика на барчето, защото си поръчала само вода.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”
Как да направим суперполезния захарен детокс
Сашо Кадиев се завръща с "Кой да знае" по Би Ти Ви
Лили Иванова прави концерт с оркестъра на Софийската опера и балет в зала “Арена София” на 14 декември

Напишете дума/думи за търсене