37-годишната Андреа ще става майка

Андреа обяви сензационно, че планира да стане майка. Поп фолк фурията, която още не може да забрави бившия си любим Кубрат Пулев, не издава дали вече е избрала таткото на бъдещото си отроче.

"Мисля да родя дете", призна наскоро в подкаст певицата. Нейни фенове изразиха бурно радостта си от решението на Андреа, чийто биологичен часовник неумолимо цъка. Догодина провокативната изпълнителка навърша 37 г. и е крайно време да започне да работи за потомство.

Певицата довери, че копнее бъдещото й бебе да е момченце. Тя явно държи да е контрапункт на Кобрата, който преди няколко месеца стана баща на втора щерка.

Експоловинката на шампиона призна, че любовта вече не е пътеводната светлина на живота й. "На първо място за мен е музиката, професията ми", сподели тя. Но появата на красив млад левент в клипа към новото й парче нашепва като че ли точно обратното. Във видеото, скандализирало моралистите, певицата се е изтегнала по евино облекло и в секси поза на креват с балдахин. Тъмнокосият чаровник пък се е надвесил над нея, но без грам бруталност. Името на младежа, когото спрягат за нов партньор на изпълнителката не само в клипа, но и в живота, е Анже Межан, един от най-актуалните словенски модели в момента. Приближени до Андреа обаче твърдят, че между двамата имало само творческо сътрудничество. Познанството им пък датирало от техни общи фотосесии. "Андреа реши да разчупи шаблона от клиповете на колежките си, в които участват само нацепени батки. Тя заложи на фината мъжка красота и не сбърка", убедени са те.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене