Биляниш и Емилия копие на Кардашиян

Певиците следват модата в САЩ, пресъздават прическа тип "мокър ефект" 

Фолкпевиците Биляниш и Емилия лъснаха с визия досущ като американската телевизионна звезда Ким Кардашиян. Освен в САЩ известната моделка с арменски корени очевидно диктува модата и у нас и е лице, което нашенските популярни личности следват ревностно.

Кардашиян полага модните тенденции
Кардашиян полага модните тенденции

Емилия, която е една от основоположничките на чалгата, публикува снимки с типичен за най-голямата от сестрите Кардашиян тоалет, който перфектно описва наедрелите бедра на изпълнителката и тънката й като на статуетка талия. Прическата на красавицата също наподобява това как Ким стилизира косата си - тя успешно пресъздава така наречения "мокър ефект".

Биляниш копие на Ким
Биляниш копие на Ким

В същото време Биляниш - едно от най-новите попълнение в попфолка, е пресъздала друга любима визия на известната американка с арменски корени. Ким често залага в облеклото си на плетени прилепнали тоалети, които подчертават женствените й форми. Кардашиян винаги е отдавала предпочитание на телесните нюанси при избора на дрехи, което забелязваме и при Биляна Лазарова.

Емилия бързо се върна във форма след раждането
Емилия бързо се върна във форма след раждането

Освен стилистиката на визията и извивките на фигурата двете нашенки вероятно са направили някакви корекции с лицата си, което е довело до още по-голяма прилика с успешната американка.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”
Как да направим суперполезния захарен детокс
Сашо Кадиев се завръща с "Кой да знае" по Би Ти Ви
Лили Иванова прави концерт с оркестъра на Софийската опера и балет в зала “Арена София” на 14 декември

Напишете дума/думи за търсене