Благо Джизъса и Божинката на една сцена в "Спанак с картофи"

Към екипа се присъединява и Валери Божинов
Снимка: Архив

Благой Георгиев и футболиста Валери Божинов влизат в представлението "Спанак с картофи, става ясно от думите на Благо Джизъса. "Да, аз вече гастролирах в спектакъла, който се игра преди седмица в Пловдив. Предстои да го гледат и зрителите във Варна, Бургас и Царево. Ще се радвам да работим заедно и с Валери Божинов", сподели Благо Джизъса.
"Решихме да вкараме още интересни и любими лица в пиесата, за да е атрактивна и хората истински да се забавляват, все пак е лято. И Благо и Валери са достатъчно атрактивни в новото си амплоа и истински ще зарадват любителите на театъра", сподели продуцента Кирил Кирилов, който работи с едни от най-големите звезди в България.

Валери Божинов
Снимка: Архив
Валери Божинов Снимка: Архив

Пиесата "Спанак с картофи" е написана от унгарския драматург Золтан Егреши. Тя е забавна и същевременно интелигентна комедия, световен сценичен феномен в повече от 23 страни, сред които Германия, Русия, Чехия и Италия.
Представлението въвежда публиката в съблекалнята на трима футболни съдии преди и след мача. Те са привидно дружески настроени колеги, които всъщност са ожесточени съперници за жени и постове. Въпросите са дали ще спазят уговорката да работят в екип в името на общия успех и голямата игра и дали ще им се размине само с нецензурни припеви. Пиесата разказва за приятелството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред. Трима дългогодишни приятели Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери.
В главните роли влизат актьорите Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, режисьор е Богдан Петканин.
"Спанак с картофи" можете да гледате на 12 юли в "Сълза и смях", на 11 юли във Варна и на 24 юли в Царево и на 8 август в Бургас.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка
Най-големите мислители в зодиака

Напишете дума/думи за търсене