Футболистът вече не е това, което беше - Божинката и Джизъса на театрална сцена

Иво Аръков, Кирил Ефремов, Благой Георгиев, Антоан Петров и продуцентът Кирил Кирилов (от ляво на дясно) в новия спектакъл “Спанак с картофи”.

Двамата ще се редуват в спектакъла “Спанак с картофи”

Момчета, момчета... наблюдавам ви внимателно как водите мача във второто полувреме и се възхищавам какви идиоти сте. С тези думи Благой Георгиев се кара на Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров - Анди. Но не защото тримата актьори са сменили професията си и са станали футболни съдии, а точно обратното - Благо Джизъса за първи път излиза на театралната сцена. Той участва в спектакъла “Спанак с картофи” на режисьора Богдан Петканин. Изненадващо, но футболистът винаги е искал да разбере какво е да бъде актьор, а ето че продуцентът Кирил Кирилов сбъдва мечтата му. На сцената за първи път пред публика ще се изяви и колегата му Валери Божинов. Двамата с Благой няма да играят едновременно, а ще се редуват. В някои градове, в които гостува спектакълът, ще играе Благой, а в други - Валери. 

Валери Божинов
Валери Божинов

Забавната пиеса “Спанак с картофи” е написана от унгарския драматург Золтан Егреши. Преди години тя дълго време бе играна от “Трите мечки” - Юлиан Вергов, Владимир Карамазов и Захари Бахаров. Действието се развива в съблекалнята на трима футболни съдии преди и след мача. Те са привидно дружески настроени колеги, но се оказва, че са ожесточени съперници за жени и постове.

“Спанак с картофи” ще се играе на 11 юли във Варна, на 12-и в театър “Сълза и смях”, на 24 юли в Царево и на 8 август в Бургас.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене