Стефка Берова каза има ли инфаркт

Стефка с колегите си на вчерашния концерт

Какви са тези глупости!? Няма такова нещо, гневи се легендата

Слухове за получен инфаркт след концерт у нас разбуниха светските среди. В тях бе замесена голямата естрадна певица и актриса Стефка Берова.

"Ама моля ви се, какви са тези слухове, че съм получила инфаркт вследствие на диабета, който имам? Няма такова нещо! В четвъртък имахме концерт, който премина прекрасно. Хората бяха щастливи", каза пред вестника Стефка Берова.

В четвъртък Берова заедно с много свои колеги имаше концерт под надслов: "Великите гласове на България - най-големите хитове" в Стара Загора.

Представиха се блестящо
Представиха се блестящо

Участие със Стефка взеха Марги Хранова, Орлин Горанов, Милена Славова, Данчо Караджов, Христо Кидиков, Трамвай №5, Владислав Славов и други. "Всичко мина прекрасно. Всички ние се обединихме, за да съхраним и предадем на новите поколения българската култура", допълни Стефка. Самата тя се върна от Италия, където живее с дъщеря си, зет си и внука, специално за този концерт.

Обожава дъщеря си Косара
Обожава дъщеря си Косара

"Вярно е, че от 15 години съм с диабет, но го контролирам с лекарства. Имам още 3-4 заболявания, но не искам да говоря за тях. Темата за болестите не ми е любима, всеки има някакъв проблем, дори на доста по-млада възраст от моята. Оказа се, че нашата държава и за мен, и за много от колегите ми е мащеха, а не свидна майка", допълни певицата.

Берова е категорична, че няма да остане за постоянно у нас и причината, както само пред вестника сподели, са политиците. "С това, че се загубиха документите ни за пенсия, направиха проблеми на цялата ни естрадна гилдия. Как да оцелееш с минимална пенсия? Като си платиш сметката и храната, а лекарствата? И как да докажеш на държавата, че си работил толкова години за нея? Когато правехме концертите, ние сме си плащали данъците. Не може да получиш хонорар, без да се удържат към държавата и Концертна дирекция. Накрая изчезнаха тези документи. Едната част изгоряла, а другата наводнена, как така?", гневи се Берова.

Тя все пак е щастлива, че има дъщеря Косара, която се грижи за нея и й помага, като се грижи за внучето, което обожава.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене