Режат Благо за "Ергенът"

Мераците на Джизъса изстиват 

Продуцентите отново залагат на непознат образ, Георгиев не пасвал заради скандалите с жени 

Продуцентите на "Ергенът" бързо са отрязали мераците на Благой Георгиев да влезе в шоуто. Джизъса на няколко пъти заяви, че иска да влезе в обувките на пианиста Евгени и мачото Виктор в третия сезон на едно от най-рейтинговите предавания у нас.

"Защо да не стана Ергенът. Бих участвал. Това си е предизвикателство", каза на няколко пъти в тв изяви бившият футболист.

Благой в момента има връзка с дъщерята на Ванко 1 - Ивана
Благой в момента има връзка с дъщерята на Ванко 1 - Ивана

Джизъса дори е сондирал каква е ситуацията около предаването и търсенето на кандидати. Благой създава куп контакти с телевизията, която излъчва формата – Би Ти Ви, покрай участието си в "Сървайвър". Въпреки че всички в България от екипа са съгласни Георгиев да е новият Ерген, компанията, която държи правата за излъчването на шоуто в цял свят, е против. Точно тя взима крайното решение кой да бъде ергенът във всички страни. Фирмата е американска. Веднага разглеждат ситуацията около Благой и установяват, че образът на бившия футболист не пасва на този, който се търси. Личността на Джизъса била противоречива заради всичките скандали с жени, в които се е забърквал. На всички им било ясно колко голям женкар е, а за капак според продуцентите образът на Благой в телевизията се изхабил, след като участвал в "Сървайвър".

Евгени намери любовта в шоуто
Евгени намери любовта в шоуто

По същата причина тогава американската компания в последния момент отряза сигурния за нов "Ерген" Илхан Шен. Турската звезда с български корени се бе разбрал с хората от телевизията у нас, но фирмата, държаща правата на шоуто, не го хареса. И така се стигна до избора на пианиста Евгени Генчев.

В същото време кастингът за шоуто върви с пълна сила. Кандидатите, които искат да се борят за сърцето на един мачо, вече е повече от 700.

Кандидатите досега за "Ергенът" са повече от предните сезони
Кандидатите досега за "Ергенът" са повече от предните сезони

Според информация на "България Днес" новият Ерген отново ще бъде слабо известен - така бе и с първия Виктор, както и с последния Евгени. Американската компания, която държи правата на шоуто, иска да популяризира недоказана се личност у нас. Така вариантите с популярни се мачовци - актьори, музиканти, отпада. Кандидатът трябва да е от 28 до 40 г. Всички участички и Ергенът ще бъдат известни до края на септември. През октомври пък започват снимките на продукцията. И тази година най-вероятно те ще бъдат в Турция, където условията са най-добри.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене