250 бона за Софка за месец

На гребена на вълната 

Ромската перла с 25 изяви край морето през юли

Космическа сума, която българите не могат да изкарат за няколко години тежка работа, ще прибере Софи Маринова. При това само за един месец.
Ромската перла обяви програмата си с изяви в заведения и клубове за юли. Графикът на Маринова е препълнен и Софчето има едва няколко дни почивка.
За целия месец изпълнителката с уникален глас има планирани внушителните 25 участия. Всички са на морето, където кръчмари и собственици плащат като луди, само и само да има кой да забавлява гостите. В някои от дните певицата дори има 2 по участия - едно в кръчма, което започва в 22 ч. и приключва в полунощ. А след това се насочва към клуб, където се качва на сцената малко след 01:30.
За всяка своя изява Софи прибирала по 10 бона. Така простата сметка показа, че Маринова ще забогатее с умопомрачителните 250 000 лв., или казано с други думи - четвърт милион.

Софи бачка яко и трудът й се отплаща
Софи бачка яко и трудът й се отплаща

Софка в момента е на гребена на вълната и яко я е яхнала. Покрай турнето с "Ку-ку бенд" Маринова се превърна в една от най-търсените певици през тази година. Нито една от колежките на ромската перла няма толкова заявени участия в разгара на летния сезон.

Маринова е най-търсената певица в последната година
Маринова е най-търсената певица в последната година

За да не пътува много от началото на месеца, Софи наема апартамент в луксозен хотел край морето. Този ход Маринова предприема всяка година. През миналата тя отседна в Слънчев бряг, но тази най-вероятно е сменила локацията, тъй като повече изяви на певицата с нечовешки глас са по Южното Черноморие.
Въпреки огромната работа, която я очаква, Софка никога не се е оплаквала от липса на почивка. Певицата следва принципа - бачкам, докато има, защото един ден няма да мога да го правя.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене