Крисия на абитуриентския си бал

Абитуриентката яхва мотор 

Разбих училището, куфее 19-годишната певица 

С много щедро деколте и рокаджийска визия Крисия отпразнува абитуриентския си бал!

19-годишната певица сама публикува кадри в социалните мрежи, на които се вижда, че изпълнителката доста се е забавлявала на празника по случай завършването на средното й образование.

Размята коси и се забавлява на дансинга / Снимки: Инстаграм
Размята коси и се забавлява на дансинга / Снимки: Инстаграм

Крехката Крисия е с визия на фатална готическа жена, а огромният й бюст е видим на част от снимките. Всъщност прозрачната черна дантела повече разкрива, отколкото да скрива от тялото на обявеното преди години за дете-чудо на българската музика.

Певицата се наслаждава на чаша с напитка
Певицата се наслаждава на чаша с напитка

"Хора, нямам силикон, спрете се! Не смятам и да си слагам", сподели преди година талантливата певица. Изказването й беше, след като получи лавина от коментари, че си е надула с операция бюста. "Крисия, забрави си сутиена", "Добре ти стоят новите придобивки" и още куп подобни постове се появиха под снимките на изпълнителката и това никак не й се хареса.

Пристига на празника си с мотор, като носи каска
Пристига на празника си с мотор, като носи каска

Преди време майката на певицата Ангелина Тодорова категорично заяви, че дъщеря й няма никога да си сложи силикон, особено на устните, тъй като по рождение те били плътни и сочни.

Предизвикателни погледи от возилото на две гуми
Предизвикателни погледи от возилото на две гуми

Вероятно вдъхновена от някое яко парче на бала, изпълнителката скача по дансинга и като истински хеви метъл любител размахва косата си. На друг кадър тийнейджърката държи чаша, в която напитката прилича на бяло вино, и отново е с издути устни в характерния свой стил.

Крисия в сериозна мъжка компания
Крисия в сериозна мъжка компания

"Разбих училището", кефи се Крисия, която пази отлични спомени от абитуриентския си бал. Певицата публикува снимки единствено с приятелки, като няма момче на нейната възраст на кадрите. Мъжкото присъствие е единствено на снимките, на които изпълнителката на "Детска планета" е сред няколко рокери и се вози на мотор. Докато е на возилото на две гуми, Крисия спазва правилата за движение по пътищата и слага предпазна каска.

Избухва си на тържеството заедно с приятелка
Избухва си на тържеството заедно с приятелка

Балът на талантливото момиче беше преди дни, като тогава затвори за движение централната столична улица "Лавеле". Крисия пристигна в заведение с мотора, като беше ескортирана от още няколко мощни звяра на две гуми.

Сред ВИП гостите беше един от най-близките и приближени на Слави Трифонов - Евгени Димитров - Маестрото на "Ку-ку бенд" и звездата Кристо, който долетя специално от Лос Анджелис. Дизайнът на тоалета си изцяло сътворила и нарисувала сама. За визията й се бяха погрижили и професионалистите от няколко месеца в подготовка от македонския дизайнер Борче.

"Имам планове за лятото и те не са свързани само с пеене. Смятам да кандидатствам в чужбина и да пробвам там. Ако ме приемат, ще съм най-щастливата, ако не, може и да се върна в България. Ще видим. В момента се наслаждавам на хубавото време", каза преди време Крисия, която традиционно отказва да говори за личния си живот и така отбива всякакви въпроси дали има гадже.

"Това са лични неща и ако има да се случва нещо, то ще се разбере", отсича категорично по темата Крисия.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене