Samsung MV900F за красиви портрети от всякакъв ракурс, готови за споделяне във всеки момент

Samsung Electronics представи MV900F - най-новото попълнение към серията смарт фотокамери с Wi-Fi връзка. Фотоапаратът е наследник на успешния модел MV800 и притежава удобен 3.3-инчов, въртящ се на 180 градуса дисплей, който позволява отлична видимост при снимането на автопортрети и кадри от различни ракурси. Новият MV900F има 25 мм широк обектив с максимално f-число F2.5 и BSI CMOS матрица с разделителна способност от 16.3 мегапиксела - характеристики, които позволяват висококачествени снимки дори при оскъдна светлина.

„MV900F е още един пример, че Samsung създава продукти, които позволяват на потребителите да изразяват себе си и да споделят всеки един момент", казва Сун Хонг Лим, вицепрезидент и директор на Маркетинг и продажби на дивизия Дигитални изображения. „Този фотоапарат е отлично допълнение към социалния живот на потребителите. Сега всеки може да прави с лекота впечатляващи кадри и профилни снимки, дори в среда с малко светлина."

Иновативни функции за лесни групови снимки и автопортрети
MV900F предлага няколко опции за автоматични корекции, така че снимката да бъде перфектна. Най-новата функция Beauty Palette позволява на потребителите да избират между 10 различни опции за грим, които да направят образа по-мек, по-ярък или да добавят цвят към профилните снимки директно от самата камера.

Сега заснемането на групова портретна снимка е в пъти по-лесно. Камерата предлага функцията Guesture Shot за разпознаване на жестове, с която потребителите контролират камерата от разстояние. Зумът се настройва с едно кръгово движение на ръката. Когато всички са по местата и са готови за снимка, при команда с ръката нагоре - надолу, камерата снима сама.

Създаден за всякакви условия
MV900F гарантира винаги светли спомени, като компенсира избледняването при снимките, направени в по-тъмна среда. Чрез Low Light Shot, фотоапаратът преценява автоматично какви настройки да използва за възможно най-добър кадър. Тази функция прави едновременно 3 снимки и ги наслагва една върху друга, така че да компенсира размазването и шума, които обикновено се появяват при снимане в нискоосветена среда.
В мрак или силно слънце, MV900F е винаги в готовност. На подобрения 3.3-инчов сензорен WVGA AMOLED дисплей потребителите преглеждат без проблем своите снимки дори в най-слънчевите летни дни.

Красиви снимки, мигновено споделяне
Ново допълнение към смарт камерите на Samsung включва Wi-Fi функционалности за мигновено свързване със социалните мрежи и други устройства. С натискането на SMART LINK бутон, или чрез лесния за навигиране тъч екран, споделянето и сигурното съхраняване на снимки е винаги лесно, без необходимост от кабели.
Снимане, Игри и Споделяне с допълнителни опции.

Фотоапаратът снима видео във Full HD резолюция от 1920х1080 с 30 кадъра в секунда. Функцията Motion Photo вдъхва живот на снимките, като комбинира най-добрите кадри с динамични филми. Потребителите създават фотографии, в които сякаш времето е спряло, а обектът на снимане се превръща в центъра на внимание, помахвайки измежду „замръзналата" тълпа на улицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене