Как да носим пареото

тип рокля
Поставете пареото отпред пред тялото си. Завържете двата му края на гърба си. Оставете долните краища  да падат свободно. Така прилича на рокля.

Готови ли сте вече за плажа? Избрахте ли си бански? Ако се чудите с какво
да го комбинирате и какво да облечете над него - изберете парео. Ето няколко варианта как да го носите и вържете, за да сте оригинални и забелязани от пръв поглед
.

 
през врата
Поставете пареото зад тялото си. Завържете отпред на гърдите със здрав възел. Двата края трябва да останат достатъчно дълги, за да ги прекарате през врата и да завържете отзад.
през врата Поставете пареото зад тялото си. Завържете отпред на гърдите със здрав възел. Двата края трябва да останат достатъчно дълги, за да ги прекарате през врата и да завържете отзад.
тип риза
Поставете пареото за тялото си. Завържете краищата два по два около ръцете. Долният край се получава като лодка отзад на гърба. Прилича на небрежно сложена риза.
тип риза Поставете пареото за тялото си. Завържете краищата два по два около ръцете. Долният край се получава като лодка отзад на гърба. Прилича на небрежно сложена риза.
през рамо
Поставете пареото зад гърба си, на равнището на гърдите. След това увийте предната част на тялото си. Като прекарате единия край през рамото ги завържете.
през рамо Поставете пареото зад гърба си, на равнището на гърдите. След това увийте предната част на тялото си. Като прекарате единия край през рамото ги завържете.
тип Бора-бора
Поставете пареото зад гърба си, кръстосайте отпред двата края, като гледате двете страни да не са равни. По-дългата страна минава през врата и се връзва на рамото с по-късата.
тип Бора-бора Поставете пареото зад гърба си, кръстосайте отпред двата края, като гледате двете страни да не са равни. По-дългата страна минава през врата и се връзва на рамото с по-късата.
кокетна джуфка
Поставете пареото така, че да го вържете отстрани на тялото си. Целта е връзката да не е стегната, а да е небрежно захваната.
кокетна джуфка Поставете пареото така, че да го вържете отстрани на тялото си. Целта е връзката да не е стегната, а да е небрежно захваната.
шал на раменете
Наметнете пареото на раменете, подпъхнете краищата подмишниците и завържете отзад.
шал на раменете Наметнете пареото на раменете, подпъхнете краищата подмишниците и завържете отзад.
класическо 
Обвийте пареото около талията, отдясно на кръста съберете тъканта в длан и превържете с десния край.
класическо Обвийте пареото около талията, отдясно на кръста съберете тъканта в длан и превържете с десния край.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене