Смайващи нокти, ден и нощ

Лондон е на линия. Забрави за мрачното настроение и за депресиращите чувства, най-модерната и гореща столица в света може да ти спре дъха както през деня така и през нощта. Пълноцветни и ултра модерни, точно тук новите тенденции придобиват „форма", модерното се създава, а идеите се превръщат в образи - свидетелството - лакът за нокти Rimmel London 60 Seconds, първият и единствен лак, който ти дава възможност да нанесеш върху ноктите си автентичен Лондонски стил, само за секунди. Какво друго?

Неговата Xpress Flat четчица с плосковидна форма, е супер широка и изключително плоска, като по този начин покрива всеки нокът само с едно движение. Превъзходен, дори изумителен цвят и отнема само секунди да бъде нанесен. Спомена ли мигновенно удовлетворение...

Какво още? Легендарната бързо-съхнеща формула, сега ти дава по-силни и здрави нокти, като ги дарява с усещане за грижа и защита под гладката, защитена от надраскване и чупене цветна повърхност. Колко често можеш да кажеш, че нещо, което е толкова забавно, всъщност е и полезно за теб?

И сега, разбира се, нека поговорим за цветовете - 38 суперзареждащи цветове, които ти помагат да се сдобиеш с визия, директно от Лондон, без ограничения и то веднага.
Те са готови, Аз съм Paint #315 червени нюанси - за онези моменти, когато искаш да спреш трафика, чувствени телесни цветове - за следобеден чай (Ccaramel Cupcakes #500), синьо или жълто и милитъри класика - за да накарате всички да ви чуят.

Лондон, столицата на свободното изразяване е твърде далче от нас за да диктува правилата - но може би ти ще искаш да се запознаеш отблизо с някои от любимите ни нюанси: Sunny Days (450), искрящо жълто, за настроение в дъждовните дни; Stand to Attention (318), червеният цвят станал емблематичен за града, който носят караулите на Бъкингамския дворец; At Ease (520) прохладно камофлажно бежово и Aye, Aye Sailor (850), дълбоководно синьо, което ще провокира овации за твоя стил. Лак за нокти Rimmel 60 Seconds Nail Polish. От 0 до Секси - само за 60 секунди. Сдобий се с излъчването на Лондон - каквото и да е настроението ти. Нищо чудно, че нито едно истинско лондонско момиче не излиза без него.

Лак за нокти RIMMEL 60 SECONDS

60 SECONDS Лак за нокти
Легендарната бързо-съхнеща формула на лака за нокти Rimmel London, сега по-фантастична от всякога. Сега в 38 актуални нюанса - лакът за нокти 60 Seconds е единственият, който ти дава възможност да бъдеш в крак с последните тенденции в лондонския стил. Нанасянето е по-бързо, благодарение на четчицата Xpress Flat Brush - супер широка и изключително плоска, като по този начин покрива всеки нокът само с едно движение - докато добре познатата бързо-съхнеща формула ти дава по-здрави нокти. Новият 60 Seconds лак за нокти е твоето решение за смайващи нокти, ден и нощ!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене