5 мита за мъжете: къде грешим

Често си правим изводи за мъжете на основата на „неоспорими истини", но понякога дълбоко грешим. Кои са най-разпространените митове?

1. С приятелите си мъжете говорят за секс.
Мъжът, който е удовлетворен от сексуалния си живот, е много сдържан в разговорите си относно това, което се случва в спалнята му. Мъжете отлично умеят да отделят строго личните теми от празните приказки в компания. А дори и да се случи да говорят за секс, никога не става дума за половинката, а по-скоро се правят абстрактни размишления за жените като цяло.

2. Мъжете харесват жени с голям бюст.
Безспорно на света има доста любители на пищните форми, но според статистиката те са едва 25. Психолозите обясняват този мит с древната представа, че големите женски гърди са един от признаците на здравата жена и нейната способност да роди и отгледа здраво потомство.

3. Мъжете не ревнуват.
Днес повечето жени са убедени, че мъжете са изгубили способността да ревнуват, тъй като се чувстват самоуверени. В действителност обаче ревността не е изчезнала и продължава да терзае сърцата на нашите рицари, само дето те смятат проявата й за демонстрация на слабост. „Ако ревнувам, значи не си признавам, че съм добрият", си мислят те.

4. Мъжете мечтаят за секс с две партньорки.
Любителите на тройките се стремят не толкова към незабравимо сексуално изживяване, колкото към това да разчупят границите и да си докажат, че не признават табута. Повечето мъже обаче не са съгласни да се впуснат в подобна авантюра, тъй като подсъзнателно си дават сметка, че може да им донесе морален дискомфорт.

5. За мъжете е важно жената да е девствена.
Днешните мачовци отдавна са оттеглили тези изисквания, но на нивото на инстинктите поведението им е останало същото: да завоюват жената, която е недостъпна за останалите. Всъщност броят на предишните партньори не е важно - главното е поведението на жената да го подтиква да я покори и защитава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене