Къде се пенсионират адреналинките

Адреналинките Ваня и Александра от "Господари на ефира" едва прехвърлиха 20 години, но вече излизат в пенсия. Споко, министър Дянков - няма да легнат на задъхващата се пенсионна система, няма дори да се отдадат на почивка.

Блондинката Алекс ще продължи да танцува, но в друг балет. С него често се включва в снимки на музикални клипове или танцува на фирмени събития. Нейната партньорка Ваня смята да се съсредоточи върху образованието си в Националната спортна академия, където учи за треньорка по тенис. "Надявам се някой ден да имам и собствена школа - призна тя пред "Труд". - Трудно е да се танцува с високи токчета на стъклена маса, но се свиква. Най-важното е новите адреналинки да се усмихват", даде своите напътствия към наследничките си брюнетката.

По традиция красавиците от "Господарите" се сменят на 3 г. Така през септември се чакат новите адреналинки. Досега в тази роля са влизали 7 момичета. Три от тях могат да си основат клуб в САЩ, защото живеят там. Първа замина Ени - брюнетката от най-старата двойка адреналинки, която е актриса зад Океана. Партньорката Теди също там управлява танцова школа. И третата им колежка - Веси, която всъщност беше първоначалната партньорка на Ваня, е в САЩ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене