Мария Бакалова откри фестивала на гейминг и комикс културата у нас

Мария Бакалова впечатли феновете на фестивала
Снимка: авторът

Най-мащабният фестивал, който посреща почитателите на косплей, манга, аниме, гейминг, комикси и още много забавления, започна преди броени часове в София.

Мария Бакалова излезе на главната сцена и развълнува публиката, очакваща предстоящия косплей конкурс, като сподели: "Била съм на подобни събития и преди, мечтаейки си тайно един ден да стигна до голямата сцена. Моят пробив е доказателство, че всеки един от вас може и трябва да следва сърцето и мечтите си", каза Мария.

За феновете предстоят вдъхновяващи срещи с още успели български актьори в международен план, сред които Юлиан Костов. Фестивала ще посети и Ирмена Чичикова, която съвсем наскоро също се присъедини към вселената на Marvel като персонаж в сериала "Secret Invasion".

Климентина Фърцова и влогърката Маргарита Стойкова - Маги, която ще гледаме наесен във филма "Диада", също са част от звездния списък.

Фин Джоунс - "Железният юмрук", и Том Влашиха, с когото пък ги свързва "Game of Thrones", Стефан Капичич от "Deadpool", Афшан Азад от филмите за Хари Потър, илюстраторът на "Властелинът на пръстените" Джон Хоу, изключително интригуващи имена от света на косплея като Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay предстоят и утре.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене