Братът на Джани Версаче сключи църковен брак на 78 г. с жената, която срещна след убийството му

Двамата са заедно от 18 години.
Снивка: Инстаграм

Санто Версаче, брат на убития през 1997 г. в Маями дизайнер Джани Версаче, се ожени за адвокатката Франческа де Стефано на бляскава церемония в Рим.
78-годишният предприемач каза "да" на 53-годишната жена на живота си в присъствието на много звезди от италианския шоубизнес и телевизия. Двамата си обещаха вечна вярност в църквата „Санта Мария ин Лучина”, а после се веселиха в луксозния ресторант „Казина Валадиер” в парка „Вила Боргезе”.

Сред гостите бяха бившата жена на Ерос Рамацоти – Мишел Хунцикер, и общата им дъщеря Аурора, тв водещите Алба Париети, Елеонора Даниеле, Амбра Анджолини, актрисата Мария Грация Кучинота и др.

Санто Версаче и Франческа де Стефано са заедно от 18 години, а през 2014 г.сключиха граждански брак. Сега обаче те решиха да се закълнат и пред Бога.

Двамата се запознават в труден за предприемача момент – малко след смъртта на брат му Джани. Франческа е адвокат и директор в Министерството на икономиката. Открай време тя е клиентка на модната къща „Версаче”. И тя като братята Версаче е от Реджо Калабрия, а в миналото баба й била редовна клиентка на шивашката къща на майка им. „Тя е с 25 години по-млад от мен, но ме накара да забравя всички травми”, каза пред медиите за Франческа Санто Версаче.

В миналото той беше женен за Кристина Рагаци, от която има две деца – Франческа, дизайнерка на чанти, и Антонио.

По-големият брат на Джани и Донатела Версаче беше избран през 2011 г. за депутат с Народа на свободата на Берлускони, но по-късно остави коалицията заради несъгласие с политиката й. Санто Версаче беше главен изпълнителен директор на групата „Джани Версаче” до 2004 г. През 2019 г. стана президент на продуцентската филмова къща „Минерва Пикчърс”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене