Топ 10 на най-красивите мъже на Олимпиадата

1

До 17 август мъжете по цял свят ще гледат Олимпиадата. В следващите две седмици мъжката половина ще се взира на тенис кортовете, в плувните басейни и на стадионите в Лондон. Ако сте любяща приятелка или съпруга и не разбирате нищичко от спорт ще трябва да се въоръжите с малко търпение.

Ако правилата на волейбола са енигма за вас, а щангите безполезно усилие - отдайте се на красотата, която ни залива от спортните игрища в Лондон, насладете се на сексапила на най-секси олимпийците.

Журналистите от френския вестник "Фигаро" направиха класация за най-привлекателните мъже - спортисти на Олимпийските игри в Лондон. Ето това наистина фокусира вниманието на женската аудитория. Ранглистата определи най-сексапилните и елегантни състезатели.

Без никакво колебание 1-ото място по чар и сексапил се присъжда на 33-годишния италианец Алдо Монтано, златен медалист от Игрите в Атина през 2004-а година и световен шампион по фехтовка за 2011-а година.

Секссимволът на Олимпийска Италия смята, "че най-доброто оръжие за фехтовката е любовта". Фехтовката е в кръвта му, защото е син на състезателя в тази дисциплина Марио Алдо Монтано и внук на Алдо Монтано, също специалист по фехтовка, на когото е кръстен. До всеки успял мъж спортист винаги има красавица. Жената до Алдо Монтано е Антонела Мосети - известен топ модел.

№ 2 норвежец Андреас Торкилдсен

№ 3 На трето място е 27-годишният бразилец Уго Паризи,
На второ място е 30-годишният норвежец Андреас Торкилдсен, който се състезава на хвърляне на копие. Андреас е единственият състезател в историята на тази дисциплина, който едновременно е бил европейски, световен и олимпийски шампион. Една от най-привлекателните атлетки - Кристина Вукичевич е гадже на секссимвола Андреас Торкилдсен.

Той печели олимпийското злато на игрите в Атина през 2004 г. и в Пекин през 2008 г., европейското злато през 2006 г. и 2010 г. и световното злато през 2009 г. Три пъти е и сребърен медалист, съответно през 2005 г., 2007 г. и 2011 г. Затова шансовете му за медал този път се оценяват на 92%.

Андреас освен това е и "официален посланик" на Coca-Cola Zero. Майката на Андреас - Бенте, е шампионка на 100 метра хърдели, а баща му Том е бил също копиехвъргач.

На трето място е 27-годишният бразилец Уго Паризи, състезател по скок във вода от 10-метрова кула. Шансовете му за медал са 50%. Неговият чар идва от косматите му гърди, по които, според френския вестник, си падат жените.
N4 19-годишният Рейс Имбодън

27-годишния испанец, баскетболиста Руди Фернандес
В челната петорка е и 19-годишният Рейс Имбодън от САЩ, също състезател по фехтовка. Той се харесва най-вече от почитателите на червенокосите мъже. Шансовете му за олимпийско злато, сребро или бронз се оценяват на 62%.

Челната петорка се оформя от 27-годишния испанец, баскетболиста Руди Фернандес. Шансовете му за медал са 85%. Руди има връзка с красавицата Елен Линдес, която беше Мис Испания през 2000 г.
американецът Аштън Итън,

29-годишният му сънародник Уилям Колман,
24-годишният състезател по десетобой и седмобой, американецът Аштън Итън, се нарежда на шесто място сред най-сексапилните олимпийци. Той държи световен рекорд едновременно в десетобоя и в седмобоя и ще е сензация ако се размине с победата - шансовете му за медал са 99%.

Спортната си кръв той дължи на майка си, която е била атлетка и танцьорка и на дядо си по майчина линия, който е бил футболист.

Следва го 29-годишният му сънародник Уилям Колман, състезаващ се в ездата. Той е с 39-процентни шансове за медал.

Деветнайсет годишният австралиец Бърнард Томич, който е тенисист, има минимални шансове за медал (4%), но е смятан за голяма австралийска тенис надежда. В класацията по сексапил той се представя доста добре и заема осмото място.

На девето място е 20-годишният британец Джак Грийн, състезаващ се на 400 метра с препятствия. Шансовете му за медал се оценяват на 59%. Британците го наричат Дейвид Бекъм на леката атлетика. Самият Джак твърди, че ще се класира поне за финала.

Виж всичко за олимпиадата на www.trud.bg

2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене