Радина Боршош и Мак Маринов са готвачи в новия сериал "Алея на славата"

Радина Боршош
Снимка: NOVA/Красена Ангелова

Радина Боршош и Мак Маринов стават готвачи в новия сериал "Алея на славата", който ще се излъчва по Нова тв тази есен. Снимките вече започнаха, а сюжетът се разиграва в кухните на няколко ресторанта, които се превръщат във фон на разтърсваща любовна история между двамата млади готвачи - в ролите Радина и Мак. 

Мак Маринов
Снимка: NOVA/Красена Ангелова
Мак Маринов Снимка: NOVA/Красена Ангелова

Режисьор на лентата е Виктор Чучков. 

„Най-важното е да покажем една силна история, която да е жива, свързана с действителността и не само с драматичните, а и с хубавите моменти от живота. Интересното е, че има силна любовна история, която движи цялото действие и че за първи път в България се прави сериал, който засяга кулинарната тема“, разказва режисьорът Виктор Чучков.

Радина Боршош и Мак Маринов влизат в ролите на двама млади и амбициозни готвачи – Али и Милен, които ще се борят за любовта си и мечтата да бъдат сред най-добрите готвачи не само в България.

„Моята героиня е фантастична и аз много я харесвам. Казва се Али и е невероятен талант в кухнята. Ние пристъпихме с огромен респект към тази професия и съм щастлива, че имам възможността да работя по този интересен сценарий“, разказа Радина Боршош.

„Любовта и кухнята в този сериал вървят ръка за ръка, тъй като това е мястото, на което се развива целия сюжет. Междувременно на този фон се случва и една много наситена любовна история, която е разказана много добре, много далеч от клишето“, допълни Мак Маринов, който влиза в ролята на Милен.

Продуцент на „Алея на славата“ е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и целия му екип. 

В актьорския състав влиза още Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене