Дарина Павлова се среща с приятелката на Григор Димитров в Италия

Актрисата отново е в борда на фестивала
Снимка: инстаграм Дарина Павлова

Актрисата и продуцент Дарина Павлова пристига в петък в най-красивия пристанищен град Иския в Италия за популярен фестивал.

За 21-ви пореден път топзнаменитости от световната музикална и филмова сцена ще се съберат и обменят опит, идеи и контакти в красивото италианско градче.

Вече са уговорени и няколко важни срещи за Дарина Павлова.

Една от най-интересните ще е с настоящата жена до българския тенисист Григор Димитров - Мадалина Геня, която се очаква да се появи на фестивала.

Румънската красавица ще представи пред фестивалната публика новата лента, в която участва - "Deep Fear: : Dive to Survive". Неотдавна Геня бе и на филмов фестивал в Малта, където рекламира екшън трилъра.

Красивата Дарина Павлова за поредна година е в борда на фестивала и ще присъства на филмовия форум.

Тя ще пристигне в компанията на бившия си пиар и сътрудник Сандро Рубини.

Над 120 звезди от цял свят се очакват на форума.

Големите звезди тази година са актьорът Брендън Фрейзър, получил "Оскар" за филма "Китът", и носителят на "Оскар" - режисьорът Роб Маршал, чийто последен филм "Малката русалка" мина и по родните екрани.

Дарина ще се срещне и с двамата носители на "Оскар", като според слуховете Робърт Маршъл отдавна ухажвал нашенката. Двамата ще имат няколко вечери насаме, коментират наблюдатели.

Освен режисьор, Роб е и бивш танцьор и хореограф, поставя и мюзикъли и не е чудно, че Павлова има интерес към работата му.

Той е известен с режисурата на филмовата версия на бродуейския мюзикъл "Чикаго", който е базиран на едноименния мюзикъл от Морийн Далас Уоткинс. Също така е известен с режисурата на филмите "Мемоарите на една гейша", "Карибски пирати: В непознати води" и много други.

Освен с киновеличията, българката ще се включи и в женски форум, посветен на ролята на жените в киното.

В Иския с нетърпение очакват и музикалния продуцент Клайв Дейвис, ирландския режисьор Джим Шеридън, съпругата на Стинг - Труди Стайлър, британския режисьор Майк Фигис, англо-китайския музикант Роузи Чан, актрисата Клара Макгрегър (дъщеря на известния актьор Юън), както и носителката на "Оскар", композиторката Даян Уорън, която идва на острова с попзвездата София Карсън.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене