„По навик“ на Михаела Филева е най-излъчваната песен в България през изминалата седмица

Последният сингъл на топ изпълнителката изпревари по ротации световния хит на Майли Сайръс „Flowers”.

Михаела Филева и новата ѝ песен „По навик“ доказват за пореден път, че в България има място за качествена поп музика. Само за седмица сингълът е прозвучал близо 500 пъти в българския телевизионен и радио ефир и вече има своето място сред топ хитовете на лятото.

„По навик“ е една от тринайсетте песни, написани от международен екип на специален songwriting camp, организиран в края на април тази година. Целта на творческия лагер, в който участват автори от Швеция, Румъния, Латвия и България, е да създаде песни за новия албум на Михаела Филева, планиран да излезе на 20 октомври 2023 година. За написването на песента "По навик" към Михаела се присъединяват Микаела Стридбек от Швеция и румънският продуцент Раду Първолеску. Певицата е автор на текста на български.

От лейбъла Монте Мюзик съобщават, че в близките дни можем да очакваме още едно лятно предложение от Михаела Филева, отново продукт на творческия лагер от пролетта. Видеото към него е заснето от екипа на Павлин Иванов – Bashmotion, а премиерата му ще е в средата на юли.

Михаела Филева в момента репетира за концерта, който ще се състои тази сряда (12 юли), в Кино Кабана, част от клубното турне на певицата. Билетите за събитието са ограничени. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене