Бившата жена на Кевин Костнър ще получава издръжка от 129 000 долара

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер. СНИМКА: Wikimedia Commons

Бившата съпруга на холивудската звезда Кевин Костнър, Кристин Баумгартнер, не крие задоволството си, след като успя да си уреди месечна издръжка в размер на малко над 129 000 долара. Въпреки че сумата е два пъти по-малка от тази, която тя поиска с аргумента, че с нея ще може да продължи да поддържа лайфстайла, на който децата й са свикнали, без да ги лишава от нищо, по всичко личи, че е удовлетворена от развоя на делото. Съдебното решение е повече в ущърб за самия Костнър, тъй като е много по-висока от предложените от него 52 000 долара.

Новината за присъдената издръжка идва само няколко дни, след като на Кристин беше наредено до края на месец юли да напусне луксозното имение на съпруга си, в което тя продължи да живее, въпреки че нямаше това право. Според предбрачния им договор, дизайнерката е задължена да се изнесе от семейния дом в рамките на 30 дни след подаването на бракоразводните документи, което тя не направи.

Кристин даде да се разбере, че ще напусне имението едва след като съдът постанови решението си относно месечната издръжка. Е, това вече е факт, затова и до края на месеца блондинката се очаква да се премести.

От съдебното решение става ясно още, че Костнър и Кристин ще си делят повечето разходи за трите им деца Кейдън, на 16 г., Хайес, на 14 г. и дъщеря им Грейс, на 13 г. Те заедно ще покриват сметките им свързани със здравето, обучението и спортните им занимания, предаде dir.bg.

Присъдената сума може да бъде променена в случай, че някоя от страните реши, че иска да обжалва. Очаква се това да направят адвокатите на 68-годишния холивудски актьор, според които парите ще бъдат използвани и за личните нужди на Кристин, а не само за децата им.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 двойки, оставили дири в любовната история
Марта Вачкова издаде моминско парти в цвят лавандула край морето
5 шокиращи сексуални тайни, които само една домашна помощница знае
Дебел унгарец стана хит на европейското
Какво кара различните зодии да изневеряват?

Напишете дума/думи за търсене