Кичка Бодурова представя най-новия си албум в родния Бургас

КИЧКА БОДУРОВА
СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Обичаната певица Кичка Бодурова ще представи в родния Бургас най-новия си албум "Надежда и тъга". Тематичният концерт-спектакъл ще събере феновете на певицата, която от години живее в Щатите, на 17 юли от 20,30 ч. в Летния театър.

Освен на най-новите песни от 30-я албум на Кичка Бодурова, публиката ще се наслади и на вечните й хитове - "Пея за всички приятели", "Сурова нежност", "Едно бузуки пее", "У дома", "Писах му " и много други. На сцената до нея ще има известни музиканти, а специален гост на концерта е Георги Дюлгеров.

В спектакъла ще се включат и малки таланти от детска градина "Вълшебство", на която певицата е патрон, каза Галя Петкова, президент на културната организация "Арт Мелпомена", която за пореден път организира концертите на Кичка Бодурова в България.

Петкова припомня, че концертът на Бодурова в Бургас миналото лято преминал при огромен успех, като това е била първата й голяма изява в България след 5-годишна пауза. Любимката на поколения българи е почетен гражданин на родния си град Бургас.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене