Звездни страсти - Зоран Петровски си хвана латиноамериканка, Венци Венц каза “край”

Режисьорът Зоран Петровски с новата си приятелка Катерине Валдивия
СНИМКА: ФЕЙСБУК

Филип Буков показа коя е жената до него, Мария Бакалова и Валери празнуват любовта си на морето

Това лято се оказа благоприятен сезон не само за плаж и море, но и за звездни раздели и събирания. И докато рапърът Венци Венц слага край на 3-годишна връзка, обвързана в брачен съюз, то победителите от последните два сезона на “Сървайвър” Зоран Петровски и Благой Георгиев-Джизъса се радват на нова любов.

Бившата изгора на актрисата Силвия Петкова - Зоран, качи селфи с настоящата си приятелка Катерине Валдивия, от къмпинг в Черноморец. Латиноамериканката се е сгушила в режисьора, а на фона се вижда морето. Петровски дори сготви тематична латиновечеря, а с ястията и почистването след това му помогнаха Мона и Радослав Гочеви, които също се любуват на родното Черноморие заедно с двете си деца Леа и Никола. Силвия Петкова и Зоран Петровски бяха двойка до миналото лято, когато официално решиха да се разделят. Двамата имат и син Сива, който често остава да къмпингува при баща си. 

Венци Венц и съпругата му Мая, преди да обявят, че се развеждат.
СНИМКА: СТОП КАДЪР В ИНСТАГРАМ
Венци Венц и съпругата му Мая, преди да обявят, че се развеждат. СНИМКА: СТОП КАДЪР В ИНСТАГРАМ

Неоспорим победител в събиранията и разделите обаче си остава футболистът Благой Георгиев-Джизъса. Наскоро победителят от последния сезон на “Сървайвър” заяви, че друга жена е завъртяла главата му. Става дума за дъщерята на неговия приятел - рапъра Ванко 1, Ивана Главчева. Признанието дойде малко след раздялата на футболиста с Полина Спасова, с която бяха женени по-малко от година. “Няма да крия, харесвам едно момиче страшно много. Уникална е, наистина е страшно сериозна и отговорна”, заяви пред “Нова” Благой Георгиев. Въпреки възрастовата разлика помежду им той допълни, че има напълно искрени чувства към Ивана и че иска да избегне стари грешки. Това е и причината да не прибързват с взаимоотношенията си. 

Филип Буков и приятелката му Ива Симеонова
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Филип Буков и приятелката му Ива Симеонова СНИМКА: ИНСТАГРАМ

За разлика от Петровски и Георгиев певецът Венци Венц не може да се похвали със същото. Преди два дни той заяви, че със съпругата му Мая официално се развеждат. Двамата са заедно от 3 години, като през 2021 г. сключиха тайно брак. А предното лято се роди и синът им Ноа. Като причини за раздялата рапърът посочи, че има “нереални страхове” от страна на съпругата му и че след редица скандали двамата вече не се чувстват щастливи заедно. Той добави, че е останал верен на жена си и е опазил достойнството ѝ. Освен това се е опитал да се промени заради нея, но това било грешка, а най-вече му липсва времето, прекарано със сина му. 

Григор и Мади са на френското крайбрежие.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Григор и Мади са на френското крайбрежие. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Сред звездите, които се радват на летен романс, е и попфолк певицата Анелия, която съвсем наскоро каза “Да” на бизнесмена Любомир Захаринов. А актьорът Филип Буков най-накрая показа коя е жената до него. Той качи стори в инстаграм, на което двамата се целуват, седнали в барбарон някъде по родното Черноморие. Мария Бакалова също сподели хубав летен момент в социалната мрежа с приятеля си Валери Григоров. Отново някъде по морето двамата се целунаха, излегнати на шезлонг. “Обичам те”, написа на сторито Бакалова. Григор Димитров и любимата му Мадалина Геня също разпускат заедно, преди българската звезда в тениса да замине за Северна Америка, където ще участва в турнирите на твърда настилка преди US Open. Звездната двойка събира тен на плажа Baie de Pampelonne, разположен съвсем близо до Сен Тропе на френското крайбрежие.

Анелия каза "Да" на своя приятел Любомир Захаринов. 
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Анелия каза "Да" на своя приятел Любомир Захаринов. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене