Мъжът на Белослава: Няма да се развеждаме!

В нощта, когато я хванаха да кара след употреба на алкохол, беше много притеснена, предстоеше операция на майка й, казва още Евгени Йонов

"Не се развеждаме с Белослава! Това са пълни измислици!" Това обяви пред "България Днес" съпругът на певицата Евгени Йонов. Художникът припомни, че двамата са заедно 27 години, и си пожела още толкова да бъдат рамо до рамо. В четвъртък се появиха писания, че двамата се разделят.

Белослава и Евгени Йонов са щастливо и сплотено семейство
Белослава и Евгени Йонов са щастливо и сплотено семейство

"Не знам кой ги пуска тези слухове и с каква цел. Може би защото сме известни", допълни Йонов.

"С Белослава сме много сплотени. Никога пред нас не е стояла перспективата за развод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се женя, нито съпругата ми има някаква връзка. Истината е, че сме изключително задружни и сега сме заедно на море", сподели мъжът на поп звездата.

През смях той разказа още, че не за сефте го развеждат с половинката му. "Преди 10 години пак писаха, че се разделяме. Не познаха. Днес вероятно историята с шофирането на Белослава отново е задвижила фантазиите им", убеден е художникът.

Евгени Йонов разкри "преди всички" за изданието, че във фаталната вечер, когато популярната му съпруга е била хваната да шофира с 1,5 промила алкохол, тя е била много притеснена. "На сутринта предстоеше операция на майка й Анета Сотирова. И Белослава не можеше да заспи", довери мъжът на изпълнителката.

Майката на певицата - актрисата Анета Сотирова, е била оперирана наскоро
Майката на певицата - актрисата Анета Сотирова, е била оперирана наскоро

По негови думи, за да "приспи тревогата си", певицата е отскочила да купи безалкохолни напитки. "Денонощният магазин е само на 50 метра от вкъщи", поясни той. "Да, направила е грешка. Но кой не греши?", попита съпругът на Белослава.

Йонов бе първият, който коментира и ареста на звездната си половинка. Белослава е била отведена от полицейската патрулка в ареста на столичното Шесто РПУ, откъдето след няколко часа е пусната у дома.

"Това е недоразумение, което скоро ще се изясни. С жена ми сме хора и нищо човешко не ни е чуждо", каза същия ден за "България Днес" маестрото.

Двамата с Белослава се познават още от деца, защото родителите им са семейни приятели. Стават гаджета, когато певицата е студентка втори курс. И Йонов, и жена му са фенове на Соня Васи. Срещат се на един неин концерт в столичната зала "Универсиада" и се женят само три месеца по-късно.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене