Ако той ти изневери...

Постоянно се говори, че всички мъже са полигамни. Но няма изневяра, без да са отговорни и двете страни в една връзка. Какво да правиш, ако вече се е случило? 

На първо място, направи си изводите. Спокойният анализ на ситуацията и на това, което е довело до изневярата ще ти помогне да вземеш правилно и осъзнато решение.

Не прави сцени - така ще натовариш и него, но и себе си. И най-много да докараш нещата до там, че той да престане да съжалява за изневярата. Мъжът обаче трябва да разбере, че не ти е все едно - което означава, че го цениш.

Не му позволявай да те манипулира, не допускай сълзливи излияния от негова страна. Защото любовта и желанието да живееш с някой се отличава от чувството на жал към „блудния син".

Дръж на достойнството си. Не изпадай до там да го следиш и да проверяваш телефона му. Не забравяй, че не можем да задържим никого насила.

Ако не можеш да се примириш с мисълта, че е бил с друга, просто си тръгни, като не допускаш мисли от типа „какво ще правя сега сама". Може би той просто не е за теб и ти прави услуга, като отваря вратата към голямата ти любов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене