Мъжът с пържолите мята пачки върху Райна

Мъжът, който плати 500 лева за три пържоли от американски рибай стек в заведение по родното Черноморие и предизвика буря от реакции, блесна в ново тузарско изпълнение.

Пламен Христов от търговищкото село Беломорци мята едри банкноти върху чалга певицата Райна, става ясно от клип, който циркулира в социалните мрежи. Видеото е заснето от близки на мъжа, който първоначално е на маса и събира смелост да отиде при изпълнителката. Изневиделица Пламен се качва при Райна и започва да й говори на уше. Още по-изненадващо мъжът, любител на вкусни пържоли, започва да хвърля пачки върху главата на чалга дивата.

Пламен хвърля пари върху главата на Райна
Пламен хвърля пари върху главата на Райна

"Къса ми е поличката и не мога да си ги събера", изчуруликва на микрофона Райна. Впоследствие фолкпевицата започва да върти дупе пред Христов и му пее част от своята песен "Летен грип": "Толкова си, толкова си сладък ти".

Пламен неуверено танцува около любимката си, като периодично продължава да хвърля банкноти.

Двамата танцуват на хита "Летен грип"
Двамата танцуват на хита "Летен грип"

"Лошо момче си ти, айде разкърши се малко, още можеш, давай. Пийни и пак ела", изрича още по микрофона Райна, докато две минути по-късно изпълнението на мъжа, който е облечен в бяло от горе до долу и носи доста злато по себе си, приключва и се връща обратно на масата.

Съвсем наскоро се появиха снимки на къщата на мъжа с пържолите, която е голяма и кичозна, характерна за повечето богати ромски фамилии. Над входната врата има надпис SEMEYSTVO JIVEE MISE, което вероятно означава "Семейство Живее ми се".

Христов носи доста злато
Христов носи доста злато

Пламен работи в Нидерландия и обича да демонстрира луксозен живот. След случката в заведението по морето се похвали, че за парите, платени във Варна, поръчал цяло агне в селото. Опекли го и хапнали близо 30 човека.

"В менюто видях, че пише 100 грама за 35 лв. Викам: "Дай 3 пържоли". Когато сметката дойде, видях 14 пъти по 35 лв. - 490 лв. С другите неща станаха 649 лв. 10 лева оставих на сервитьорката да се радва. За какво трябва да я плащам тази сметка", коментира ситуацията мъжът.

От заведението обясниха, че са предупредили клиента за цената. "Първия път е обяснено, че имаме различни видове стекове. Той е поръчал от най-скъпия и най-голямата пържола. От сервитьора му е казано колко ще излезе крайната цена", обясни мениджърът на заведението Иксан Фахри.

Ресторантьорите обявиха, че ще съдят Пламен, от Комисията за защита на потребителите заявиха, че проверката на заведението, което е обявило цената за 100 грама, а не за порция, ще приключи след края на сезона.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене